Първи ексклузивни снимки на OnePlus 7

oneplus-7 първи снимки на нови елементи

През последните няколко месеца имаше огромен брой течове за OnePlus 7, но досега те не ни дадоха най-малката представа как може да изглежда телефонът.

Всичко се промени, след като SlashLeaks публикува ново изображение, показващо все още обявения телефон OnePlus с подходящ дисплей от край до край и - нека хейтърите да се зарадват! - без изрязване на екрана.

Вместо това изглежда, че телефонът ще бъде снабден с изскачаща Vivo Nex S предна камера, която може да се измъкне от основната част на телефона.

OnePlus и Vivo са собственост на BBK Electronics, а в миналото видяхме, че компанията оборудва смартфоните си с много подобни функции. Въпреки това, тъй като това е само слух, ние го приемаме с малко скептицизъм.

Когато става въпрос за смартфони с изскачаща камера, първото, което идва на ум, е Vivo Nex S.

В рецензията си написахме: „Това е спретнато решение, но ни се струва, че ако бъде изпуснат, такава камера е по-лесно да се повреди. Това е по-голям проблем, отколкото може би си мислите: в редки случаи камерата ще се отвори, когато телефонът беше в джоба ми и няма да се затвори - дори при изключен екран. "

Ако - и това е много важно - OnePlus предпочете изскачаща камера за OnePlus 7, надяваме се, че те могат да го накарат да работи много по-добре, отколкото на Vivo.

Все още няма дума за това кога може да пристигне продължение на отличния OnePlus 6T, но знаем, че той почти ще получи мощния нов чип Qualcomm Snapdragon 855.

Имаше слухове, че смартфонът ще се предлага във версии 5G и 4G, но също така чухме, че OnePlus може да пусне отделна, по-скъпа линия смартфони за хора, които искат да се насладят на 5G стандарта възможно най-скоро.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони