JBL на CES 2019 показа нова версия на безжичния говорител Flip 5

Flip 5 високоговорители

Миниатюрният безжичен Flip високоговорител на JBL е основен продукт от много години, а на CES 2019 компанията представи най-новата си итерация - Flip 5.

ПО 2022 Малкият портативен високоговорител на JBL получи изцяло преработен дизайн. Производителят твърди, че говорителят сега прилича повече на "бягаща пътека". Увеличената площ на конуса позволява на високоговорителя да издава повече съраунд звук. Казано по-просто, това трябва да означава по-ясни височини и по-дълбок бас. По принцип всички иновации са за подобрено качество на звука.

Flip 5 има USB-C конектор, който се използва за зареждане на батерия от 4800 mAh, което трябва да е достатъчно за 12 часа непрекъсната употреба.

И както бихте очаквали, водоустойчивият гумен корпус на Flip остава непроменен. Освен това производителят остави опцията за вграден високоговорител.

JBL Flip 5 ще влезе в продажба през пролетта 2022 година, цената на устройството ще бъде 129 евро / 99,95 долара. Говорителят ще се продава в 11 различни цвята, включително Dusty Pink (розов), River Teal (тюркоаз), Fiesta Red (червен) и Squad (камуфлаж).

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони