Цената на LG G8 може да го направи лидер в продажбите

LGG8Thinq-1220

Дилърите в Южна Корея ще започнат предварителни поръчки за нов смартфон от LG Electronics този петък G8 ThinQ... Очаква се цената на смартфона да бъде по-ниска от първоначално предвидената.

Периодът преди продажба ще продължи до четвъртък, 21 март, като продажбите започват на 22 март. Все още не е ясно кога смартфонът ще се продава в други страни.

Интересно: Най-добрите LG телефони

Смартфонът има 128 GB вътрешно съхранение, а цената е доста прилична при 897 600 спечелени, което се равнява на около 705 евро, въпреки че реалната цена вероятно ще бъде малко по-висока заради вноса и Brexit.

Това е добра цена за телефон, коментира мобилният редактор Макс Уокър: „LG G8 със сигурност няма да бъде запомнящо се събитие на MWC 2019, особено що се отнася до 5G, гъвкави дисплеи и впечатляващи характеристики. Подозирам обаче, че ще е добър телефон и вероятно ще подкопае цените на много конкуренти. "

Комбинирайте това с 6,1-инчов QHD + OLED дисплей и телефон, захранван от мобилен чип Snapdragon 855 на Qualcomm и батерия 3500mAh за тон надеждни технологии на прилична цена. Това не е най-луксозният телефон в света, но в този ценови момент може да бъде чудесна алтернатива за тези, които не са склонни да преплащат.

Как ще се продава в сравнение с престижните телефони, срещу които се бори, предстои да видим, но след година с покачване на цените на смартфоните, е добре да видите поне един от тях да падне с няколко долара.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфони и телефони