Nvidia представи начална игрална графична карта GeForce GTX 1660 Ti

 

GTX-1660-Ti-преглед-01Днешният ни пост ще се фокусира върху Nvidia и скорошното анонсиране на GeForce GTX 1660 Ti. Купувачите са обещани 120 fps, Fortnite, Apex Legends и PUBG. В същото време производителят твърди, че новата видеокарта ще бъде достъпна дори за скромните потребители.

Според разработчиците, GeForce GTX 1660 Ti е игрална графична карта от първо ниво, основната й характеристика е поддръжката за 1080p.

Началната цена на разтвора е само $ 340, което е много скромен ценови маркер в сравнение с решенията на 20-та серия. Основна целева аудитория, геймърите, които все още не са актуализирали мониторите си. Тези с малък интерес към 1440p или 4K резолюция, но също така оценяват мощни игри.

Най-добрите характеристики на RTX 2060 и RTX 2070 могат да бъдат оценени само в Battlefield 5 и Metro Exodus. Така че ценителите на такива функции не могат без видеокарта от най-високо ниво. Останалата част от GeForce GTX 1660 Ti е добре. Най-новото поколение графични карти RTX 2060 и RTX 2070 са способни да активират (DLSS), но не всички монитори могат да предоставят правилно тази честота на кадрите. За пълноценна работа с DLSS се нуждаете от монитор с поддръжка 1440p.

GeForce GTX 1660 Ti е идеален за поддръжка от 120 кадъра в секунда в игри като Apex Legends, Fortnite и PUBG. Като се има предвид, че за работата му няма да е необходимо да се актуализират останалите компютърни компоненти, това може да заинтересува много потребители.

Nvidia казва, че повечето геймъри все още не ъпгрейдват и използват GeForce GTX 960. В същото време GTX 1660 Ti предлага три пъти по-висока производителност и няма да струва твърде много. Това означава, че е разумно компромис между производителност и цена.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфони и телефони