Xiaomi Mi 9 - цена, дата на пускане, спецификации

Xiaomi-MI9

Миналата година, пускайки Xiaomi Mi 8 Pro и Mi по-късно от останалите производители, китайската марка пое голям риск. Но резултатът със сигурност си струваше чакането. И така, какво очаква Xiaomi вътре 2023 година? Дали телефоните Xiaomi Mi 9 и Mi 9 Pro ще направят следващата стъпка към успеха на своя производител? Докато информацията радва.

Дата на издаване на Xiaomi Mi 9 - кога ще бъде пусната?

Знаем със сигурност, че Xiaomi Mi 9 ще бъде обявен на 20 февруари. Остават няколко дни преди това събитие. Китайската компания предприе смел ход, като обяви, че Mi 9 ще стартира в същия ден като Samsung Galaxy S10. Успех им.

Това чакат всички, Xiaomi Mi 9 ще бъде обявен в Китай на 20 февруари! - такова съобщение се появи на официалния уебсайт на компанията Xiaomi.

И така, кога Xiaomi Mi 9 ще бъде видян извън Китай? Ще разберем няколко дни по-късно, на 24 февруари, когато според производителя ще има още едно събитие за стартиране на MWC 2019.

Що се отнася до потенциалната дата на пускане в Русия, Xiaomi Mi 8 Pro и Xiaomi Mi 8 бяха обявени за продажба през ноември 2018 г. Така че, въпреки че Xiaomi Mi 9 ще бъде обявен съвсем скоро, продажбите вероятно са все още далеч.

Xiaomi Mi 9 Цена - Колко ще струва?

2019-02-20_09-42-04

Xiaomi Mi 8 Pro струва 650 долара в началото на продажбите, докато Xiaomi Mi 8 струва малко по-малко - 600 долара. Наистина това не е голяма разлика при два много подобни телефона.

Надяваме се на подобна цена за семейство Xiaomi Mi 9. Предвид факта, че цените на смартфоните нарастват навсякъде, можем да предположим, че моделът Pro ще пробие бариерата от $ 655.

Интересно за четене: Най-добрите смартфони на Xiaomi

Каквато и да е крайната цена, този смартфон едва ли ще се счита за много скъп. Една от снимките на Mi 9, която компанията наскоро подписа: "Можете ли да познаете цената на тази красота?" С други думи, Xiaomi приема, че ще бъде налична нова версия на Mi 9.

Xiaomi Mi 9 - Производителност

Qualcomm Snapdragon--855

Директорът по управление на продуктите Донован Сунг наскоро обяви, че Mi 9 ще се захранва от процесора Snapdragon 855 на Qualcomm.

Това е добре дошла актуализация, тъй като Xiaomi Mi 8 и Mi 8 Pro (и почти всеки друг флагман от 2018 г.) бяха оборудвани със Snapdragon 845. Ако Mi 9 не получи нов процесор, би било странно.

Новият чип Qualcomm използва по-малка, 7 nm технологична технология, която ще го направи по-бърз и енергийно ефективен от предишния Snapdragon 845.

Xiaomi Mi 9 - Дизайн и дисплей

показване mi8

Знаем кога ще бъде представен Xiaomi Mi 9, знаем и как ще изглежда. Това се дължи на факта, че инженерите на китайската компания вече са публикували няколко изображения на бъдещия телефон на своите форуми и в.

Както можете да видите, смартфонът продължава цялостния стил на дизайн на Xiaomi Mi 8 с лъскав гръб и вертикален масив от камери. Той има нещо от Huawei Mate 20 Pro, може би благодарение на лъскавия си синкав цвят.
За да създадат този красив и уникален цвят, дизайнерите са използвали холографска технология за лазерно гравиране на наноразмерите плюс двуслойно нано покритие.

"Използвахме холографска технология за лазерно гравиране на нано ниво + двуслойно нано покритие, за да създадем този красив и уникален цвят", каза старши вицепрезидентът на Xiaomi Ванг Ксианг в пост. Според нас това е по-интересно решение от безполезния прозрачен гръб на Mi 8 Pro.
Що се отнася до предната част на телефона, скорошен туитър от официалния акаунт на Xiaomi гласи: "Красива брадичка # Mi9, сега 40% по-малка от Mi 8!"

Това означава, че съотношението между екрана и тялото ще бъде дори по-високо в Mi 9, отколкото в Mi 8.
Все още няма новина за естеството на дисплеите, но заслужава да се отбележи, че Mi 8 и Mi 8 Pro са оборудвани с матрица OLED. Съмняваме се, че компанията ще се справи с тази атрактивна технология.

Xiaomi Mi 9 - камера

Както казахме, Xiaomi показа гърба на Xiaomi Mi 9. Това ни позволи да видим нова тройна система от камери.
Слуховете за камери съществуват отдавна, така че това не е голямо разкритие. Xiaomi следва основния си конкурент на местния пазар, Huawei, който оборудва собственото си семейство Mate 20 с три камери в края на миналата година.

Производителят намекна и за възможностите на тези три камери. В официален туит, за да потвърди присъствието си на MWC 2019, компанията показа графиките на оформлението на тройната камера с думата „See“, представена в три илюстративни шрифта. Това предполага, че една от задните камери на телефона ще бъде с широкоъгълен сензор.

Xiaomi Mi 9 - Допълнителни функции

Туитър от Xiaomi, който разкри по-малката брадичка на Mi 9, разкри и друга загадка: изглежда, че новият телефон ще бъде оборудван с много бърз сензор за пръстови отпечатъци.

Разбира се, ако използвате Xiaomi Mi 8 Pro, ще знаете, че това не е първият път в състава. Но означава ли това „туитър“, че технологията ще се използва на по-простия Mi 9 още тази година? Можем само да се надяваме на това.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфони и телефони