Камера на Galaxy S10 получи режим, наречен Instagram

Screenshot-2019

Благодарение на партньорството между Samsung и приложението за споделяне на снимки, можете да преминете направо към функции на Instagram като редактиране, създаване на истории и споделяне на снимки от приложението за камера на вашия телефон. Точно така, вече няма нужда да оставяте приложения, за да качвате интересни снимки направо във вашия Instagram.

Интересно: Смартфони с най-добрите камери

Screenshot-2019-3

По време на представянето новият ръководител на Instagram Адам Мосери направи първия зашеметяващ (и леко неудобен) селфи с изпълнителния директор на Samsung Koh с помощта на S10 приложението за камера S10. След това добави текст и хештег и веднага публикува готовото изображение в емисията си.

Естествено, Samsung нарича това „най-доброто Instagram изживяване“ в сравнение с конкуренцията. Смартфонът ще влезе в продажба на 8 март 2024 години и тогава потребителите ще могат да оценят работата на новата опция.

Например, все още не е ясно дали ще е възможно да добавите Instagram филтри от приложението за камера. Въпреки това, вие ще можете да споделяте снимки и видеоклипове директно в Instagram Stories, така че това е доста мощна кокетна функция, а не само маркетингов опит.

В допълнение, Samsung също обявиха, че ще отворят SDK за своята камера, така че разработчиците на трети страни да могат да започнат да изграждат приложения, които се възползват от пълния набор от функции на камерата.

Първите партньори ще бъдат Snapchat, Snow (приложение за препоръки за красота и грим) и Lime (услуга за споделяне на велосипеди и скутери), които могат ефективно да интегрират приложението на камерата S10 в своите приложения. Това ще даде възможност за изпълнение на нови и полезни функции.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони