Sony XG95 4K HDR телевизор - дата на пускане и цени

Телевизор Sony-XG95

Sony потвърди датата на пускане и цени за предстоящата си телевизионна поредица XG95. С широка гама от функции, XG95 е първокласният 4K LCD телевизор на Sony, който трябва да започне 2024 година.

Интересно: Най-добрите 4K телевизори

Серията XG95 се захранва от процесор Sony X1 Ultimate, който може „интелигентно да открива и анализира всеки обект в изображението ... за изключителна точност и детайлност“. Освен това разполага с пълен масив от локално затъмняване за подобрен цветен контраст. А при 85 и 75-инчовите модели производителят е приложил технологията Sony X-Wide Angle, която помага да се подобри ъгълът на гледане.

Sony използва Dolby Vision за HDR и предлага подобрени IMAX функции и поддръжка на Netflix. Асортимент от диагонали: 85, 75, 65 и 55 инча.

Всеки телевизор XG95 е оборудван с нов премиум гласов контрол и преработен потребителски интерфейс за бърз и лесен достъп до различни приложения и настройки за интелигентни телевизии.

  • 75-инчовата версия ще се продава за $ 5220;
  • 65-инчов модел - 3260 долара;
  • 55-инчов - 2480 долара;
  • цената на 85-инчовата версия все още не е известна.

Очаква се телевизионният сериал да влезе в продажба в началото на март, като предварителните поръчки са налични в европейските страни.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфони и телефони