8 най-добри DVR-та преди 42 $

Решавайки да изберат евтин, но добър дашкам, който може да предпази от неприятни ситуации на пътя, много шофьори са изправени пред трудности. Днес на пазара има много подходящи модели, но само по параметрите е невъзможно да се разбере дали производителят предлага добро устройство. Ако искате да получите качествено устройство с минимум пари, препоръчваме ви да проучите нашия рейтинг. Преди сме събрали само най-добрите DVR устройства 42 $това не само ще оправдае напълно разходите и ще предложи същата функционалност като решенията от по-високия клас.

ТОП 8 най-добри DVR устройства преди 42 $

За да решите кой е най-добрият регистратор, който да изберете за вашите задачи, струва си да проучите неговите характеристики. Съвременното устройство трябва да бъде оборудвано с продуктивен процесор, способен бързо да обработва информация, както и висококачествена матрица. Оптимално е физическата разделителна способност на последните да надвишава действителната за записаните файлове.

Важен критерий е и надеждността на монтажа на DVR. Ако фиксацията не е достатъчно добра, тогава рекордерът ще падне по време на шофиране и няма да може да изпълни директната си задача.

Последният, но също толкова важен критерий за избор са проектирането и монтажа. Последното трябва да се извърши на отлично ниво, така че DVR да не ви изпуска в решаващ момент. Външният вид на устройството трябва да краси, а не да разваля интериора.

1. Roadgid Mini

Пътни мини

Добрият DVR автомобил на автомобил от Roadgid стартира ТОП-то, уверено превъзхождайки конкурентите по качеството на дневната и нощната стрелба. Пълен контрол върху пътя, WDR-матрица със защита от светлина и отблясъци - по отношение на функционалността си миниатюрното устройство по никакъв начин не е по-ниско от по-скъпите колеги.

Комплектът включва адаптер с USB изход, идеален за зареждане на самия рекордер и смартфон. Малкият екран помага за ясно задаване на позициониране или бързо преглед на заснетия видеоклип. В процеса на използване може да се изключи: устройството да работи и да се записва ще бъде показано със светлинна индикация.

Трябва да се обърне специално внимание на невероятното представяне на „хлапето“: компактният Roadgid mini не се страхува от прегряване, не виси от продължителна работа в горещ период и е в състояние да записва висококачествено видео в режим „нон стоп“.

Предимства:

 • изгодна цена: за 42 $ получавате пълноценен рекордер с качество на HD запис и резолюция на картината 1920 × 1080;
 • включени в комплекта на AMU за смартфон;
 • матрица с нощно снимане, коригира отраженията на ярка светлина от фарове или слънчева светлина - картината е ясна, наситена и балансирана в контраст;
 • компактност, лекота на използване, стабилност на работата.
 • Включен MicroSD адаптер за копиране на записи на лаптоп или компютър.

Недостатъци:

 • няма WiFi

2. Digma FreeDrive 104

Digma FreeDrive 104 до 3

Прегледът продължава с добър DVR за автомобил на достъпна цена от Digma. FreeDrive 104 разполага с тънък 37 мм корпус с изпъкнала леща в центъра. Съдържа камера със стъклени лещи, ъгъл на видимост 140 градуса и нощен режим, реализиран с помощта на IR осветление. Има и възможност за правене на снимки. Що се отнася до видеозапис, той се провежда при 1080p и 30 fps. В този случай потребителят има 5 опции за продължителността на видеоклиповете: 1, 2, 3, 5 и 10 минути. Може да се извършва циклично или непрекъснато.Според отзивите на клиентите, един от най-добрите регистратори записва всички данни на microSD карти, чийто максимален поддържан обем е 32 GB.

Предимства:

 • пише добре и ден и нощ;
 • висококачествен 2.7-инчов екран;
 • елементарна настройка;
 • простота на интерфейса;
 • можете да изключите екрана и микрофона;
 • удобно въртящо се монтиране;
 • чист дизайн и страхотна конструкция.

Недостатъци:

 • батерията издържа само няколко минути.

3. SilverStone F1 NTK-330F

SilverStone F1 NTK-330F

F1 NTK-330F е лека и компактна тире камера, която може да се намери по-евтино 28 $... Устройството е направено в класически форма фактор и е оборудвано с дисплей с диагонал 2,7 инча. Устройството е оборудвано със среднокачествена 1.3 MP камера и може да записва Full HD видео. На дневна светлина картината е доста ясна, но през нощта четливостта на числата от разстояние намалява.

Въпреки вградената 300 mAh батерия, много потребители отбелязват, че DV1 F1 NTK-330F се изключва почти веднага след изключване на вграденото захранване. Този модел наистина е склонен към този проблем, но обикновено се появява след година на употреба.

Ъгълът на гледане в популярния DVR SilverStone е 140 градуса (диагонал), което е доста типично за бюджетно решение. DVR е монтиран на обикновена вендуза, което прави инсталацията проста и надеждна, а ако е необходимо, F1 NTK-330F може лесно да се премести на друго място или превозно средство.

Предимства:

 • атрактивен дизайн;
 • Лесен контрол;
 • един от най-евтините модели на пазара;
 • простота и качество на закрепването.

Недостатъци:

 • батерията се износва бързо;
 • нощният режим не помага много.

4. NAVITEL R200

NAVITEL R200 до 3

Когато става въпрос за коя компания е по-добре да си купите регистратор, домашната компания NAVITEL веднага идва на ум. Тази марка беше представена на пазара не толкова отдавна като изтъкнати конкуренти, но това не пречи на производителя да заеме голям дял от руския пазар. По-специално, видеорекордерът NAVITEL R200 е с голямо търсене, теглото и размерите на които са дори по-скромни от тези на разтвора по-горе: съответно 48 g и 63 × 56 × 33 mm. Вярно е, че екранът в такъв случай пасва само на 2-инчов, а съотношението му между страните вече не е обичайно 16: 9 и 4: 3 (разделителна способност 320 × 240 пиксела).

За съжаление, NAVITEL R200 не е подходящ за най-тежки студове. Производителят твърди, че устройството може да работи при температури не по-ниски от 0 градуса. Максималната оценка е плюс 40.

Има 5 бутона под дисплея, използвани за контрол. Отгоре има стойка за конзола с вендуза и кабел за зареждане от запалка. За автономна работа при добър бюджетен DVR има 180 mAh батерия, което е достатъчно за такъв малък DVR за около 10 минути работа извън автомобила.

Предимства:

 • много компактни размери;
 • държи сигурно на вендузата;
 • автоматично стартиране на записа;
 • просто и интуитивно меню;
 • ниска цена за своите възможности;
 • Пълно HD качество на видеото.

Недостатъци:

 • не много удобно местоположение на захранващия конектор.

5.Xiaomi 70mai Dash Cam Midrive D01

Xiaomi 70mai Dash Cam Midrive D01 до 3

В началото помислихме да включим в класацията най-добрия модел с радар детектор. Въпреки това, почти всички интересни устройства са разположени извън избраната ценова категория. Но любопитен регистратор от Xiaomi попада в него. Устройството с дълго име 70mai Dash Cam Midrive D01 радва с атрактивни разходи от 32 $ и характерно добър монтаж за производителя. Дизайнът на тире гърбицата също е с глава и рамене над това, което предлагат конкурентите на Xiaomi.

Но как човек може да бъде включен в списъка на най-добрите DVR устройства за 42 $ устройство без екран, питате ли? Факт е, че дисплеят не се изисква тук, защото за да гледа видеоклипове, потребителят може да изтегля приложения за iOS или Android. Синхронизацията между 70mai Dash Cam Midrive D01 се извършва чрез Wi-Fi.След това собственикът на регистратора има достъп до всички видеоклипове и настройка на устройството.

Предимства:

 • вграден Wi-Fi модул;
 • перфектно изпълнява основните си функции веднага извън кутията, без да изисква никаква конфигурация;
 • оригинален дизайн и компактност;
 • бърз процесор от MStar;
 • способността за контрол на гласа;
 • батерия с капацитет 240 mAh.

Недостатъци:

 • устройството не може да бъде премахнато бързо; гласовият контрол е само на китайски.

6. Dunobil Magna

Dunobil Magna до 3

Следващият по ред е най-добрият DVR според отзивите на собствениците на автомобили. Магната е направена в типичния стил Dunobil. Производителят се опита да намали максимално разходите за разработка, което беше постигнато чрез унифициране на дизайна. В същото време никой не пести на монтажа и всички елементи на делото са идеално съпоставени един с друг. Предният панел на устройството съдържа само няколко надписа, стърчащ обектив, както и високоговорител и LED подсветка до него.

Magna DVR е надеждно монтиран на конзола с вендузи, от която DVR може бързо да се сваля за снимане извън автомобила. За този случай устройството има 180 mAh батерия.

От дясната страна на DVR има вход за карта с памет и няколко бутона. Всички останали контроли са разположени под малък 2,2-инчов дисплей с резолюция 320 на 240 пиксела. В резултат на това може да се отбележи, че отличният монтаж, висококачествен 2-мегапикселов сензор с бленда f / 2.0 и ъгъл на видимост 130 градуса, нощен режим и компактност правят модела от Dunobil един от най-добрите регистратори по отношение на цена и качество в ревюто.

Предимства:

 • прилична картина по всяко време на деня;
 • поддържа карти с памет до 64 GB;
 • може да бъде свързан към телевизор чрез HDMI;
 • дълго време, както за своя клас, работи от батерия;
 • внимателно управление на устройства;
 • възможността за скрита инсталация.

7. SHO-ME FHD-450

SHO-ME FHD-450 до 3

Характеристиките на теглото и размера и функционалността на FHD-450 са подобни на тези на конкурентите. А по отношение на качеството на снимане, най-доброто устройство на цена от 42 $ в асортимента на SHO-ME наподобява ключови аналози. Има матрица с резолюция 3 MP, която осигурява висока разделителна способност при запис на видео през деня. Качеството се влошава през нощта, но не твърде много, така че номерата остават четими на средно разстояние от автомобила.

Един от най-надеждните DVR в ценовия диапазон 42 $ може да работи при температури от минус 20 до плюс 60 градуса. Съвременният процесор NTK96223 е отговорен за скоростта на устройството, незабавно обработвайки изображения и реагира със светкавична скорост на всякакви потребителски команди. За удобство SHO-ME рекордерът има няколко бутона и 1,5-инчов екран. Можете да синхронизирате данните на FHD-450 с вашия компютър, за да разгледате по-подробно заснетите видеоклипове, които могат да бъдат с дължина 1, 3, 5 и 10 минути.

Предимства:

 • компактни размери;
 • сигурно прикрепена към стъкло;
 • изграждане на качество и материали;
 • качество на записа на 3 MP камера;
 • възможност за блокиране на презаписване;
 • мотивирани разходи.

8. Dunobil Spiegel Solo

Dunobil Spiegel Solo до 3

Решихме да завършим прегледа с огледало за обратно виждане DVR. Този форм-фактор ви позволява да скриете факта, че записвате какво се случва на пътя от външни лица, без да нарушавате дизайна на интериора на автомобила, замислен от производителя. Spiegel Solo може лесно да се прикачи към огледало, използвайки чифт пълни гумени крепежи. В резултат само висящият обектив намеква за факта на запис, който остава напълно невидим, ако не погледнете отблизо.

Dunobil се погрижи за удобството на използването на техния DVR. Повече от половината от площта му е заета от висококачествено огледално покритие, което ви позволява удобно да следвате пътя. И само в дясната (отдалечена от водача) част е висококачествен 4,3-инчов дисплей.

Мониторираният регистратор може да бъде закупен за 42 $... Това е чудесно предложение за такова качествено устройство.На екрана му можете да видите информация от основната камера с разделителна способност 1,3 MP и да направите корекции (бутоните са разположени под повърхността на антиотражателна огледала). Докато шофирате, дисплеят не се разсейва, но за удобство може да бъде напълно изключен.

Предимства:

 • скрита инсталация;
 • висококачествен екран и неговото местоположение;
 • добра огледална повърхност с антиотражателен слой;
 • висококачествен монтаж и обосновани разходи;
 • висококачествено снимане през деня.

Недостатъци:

 • диагонален ъгъл на гледане само 120 градуса;
 • през нощта качеството на записа забележимо спада.

Кой DVR е по-добре да се купи

За нас е доста трудно да изберем единствения модел сред предложените варианти. Въпреки това, ако стелтът е преди всичко важен за вас, тогава за вас в прегледа на най-добрите DVR-та на цена до 42 $ само един модел ще направи - Spiegel Solo от Dunobil. Наистина е трудно да забележите такова устройство и то няма да развали външния вид на кабината. Все пак същата компания Dunobil и марката SHO-ME предлагат доста компактни класически модели. Друг интересен малък DVR, но без екран, се предлага в асортимента на Xiaomi. Между другото, това струва доста евтино, но предлага отлично качество на записа и отличен монтаж. Не забравяйте за домашния производител NAVITEL, където ще намерите перфектната комбинация от цена, функционалност и качество.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони