15 най-добри детски скутери

Скутерът е отлично превозно средство за деца, което ще помогне на младите ездачи не само да се забавляват, но и да овладеят основните умения за управление на превозно средство на колела. Именно поради това повечето родители се стремят да представят на детето си точно такъв подарък за един или друг празник. В продажба има много модели на две и три колела на такива превозни средства, така че да направите избор не винаги е лесно. Оценката на най-добрите детски скутери от нашата редакция ще разкрие основните критерии за техния избор и ще помогне на родителите да вземат решение за покупка. Нашите експерти са съставили списък на достойни модели, подходящи за използване от бебета от различни възрастови категории при различни условия.

Избор на скутер за деца по параметри

Мислейки кой детски скутер е по-добре да се купи, трябва сериозно да подходите към този проблем. Важно е да запомните, че идеалният транспорт за дете трябва да е подходящ за тегло, безопасност и боравене.

Основният критерий при избора на детско превозно средство е възрастта на потенциалния мотоциклетист. Така че, деца под 4 години се препоръчват да карат триколесни скутери, но двуколесните модели са подходящи и за по-стари.

Заедно с възрастта на бебето си струва да вземете предвид характеристиките на колелата:

 1. Производствен материал... Най-евтините са пластмасови колела с гумено покритие, но те не могат да бъдат наречени трайни, защото се износват доста бързо и пружинират лошо при шофиране. Полиуретановите колела, които не се нуждаят от поддръжка и служат дълго време, се демонстрират много по-добре. И накрая, най-популярните са надуваеми пневматични колела, които ви позволяват да се движите по неравен терен, но те са подходящи само за деца над 4 години.
 2. Размерът... Колкото по-малко е този индикатор, толкова повече неравности ще усеща детето при шофиране. Най-добрият вариант за всяка възрастова категория е 12-15 cm.

В допълнение към колелата, трябва да обърнете внимание и на други точки:

 1. Скутер материал... По правило моделите на две колела са изработени от стомана или алуминий, моделите на три колела са от пластмаса. Във втория случай не трябва да се притеснявате твърде много, когато купувате скутер, тъй като пластмасата се използва за намаляване на теглото на конструкцията, но в същото време е издръжлива и няма да се напука при първото падане. Що се отнася до транспорта за деца от 4 години, важно е да се обърне внимание на дръжката и свързващата част - те трябва да са метални, без пластмасови вложки.
 2. Метод на контрол... Детските електрически скутери са оборудвани с един от двата вида волани: класически (завива наляво и надясно, позволява маневриране и е по-подходящ за двуколесни видове транспорт) и волан за джойстик (наклонява се отстрани, за да направи завой, идеален за най-малките ездачи).

Най-добрите триколесни скутери (за деца от 2 години, 3 години, 4 години)

Специално за децата, които наскоро са се научили да се движат „сами по себе си“, са разработени скутери на три колела - две отпред и едно отзад. Много е трудно да паднеш от тях, защото структурата е много стабилна.Такива модели са леки и леки, което ги прави удобни за каране в градския транспорт и вземане със себе си на разходки или пътуване с кола.

1. GLOBBER Primo Plus

GLOBBER Primo Plus

Скутерът за деца от 3 години е декориран в класически стил. Продава се в различни цветови вариации, така че е подходящ както за момчета, така и за момичета.

Удобният триколесен скутер е оборудван с кормило с регулируема височина - 60-78 см. Максималното тегло на ездача е 50 кг. Колелата в този модел са изработени от полиуретан, а диаметърът им е 80 мм (отзад) и 121 мм (отпред). Има и крачна спирачка и система за заключване на предните колела, но не се осигурява амортисьор.
Средната цена на скутер е 3 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • подходящ за учене на езда;
 • леко тегло;
 • Красив дизайн;
 • мек ход

минус тук беше разкрито само едно - дизайнът не е сгъваем.

Този минус е плюс в същото време, тъй като такава структура тежи около 300 г по-малко от сгъваема, което е много важно за транспорта на деца.

2. GLOBBER Evo 4 In 1 Lights

GLOBBER Evo 4 In 1 Lights

Един от най-добрите скутери за деца има не само три колела, но и два волана и седалка. Благодарение на такива допълнения в дизайна, той може да се използва като кикборд, балансиран велосипед и дори количка. Предните колела са особено привлекателни, защото светят ден и нощ.

Моделът се вози на колела със стандартен диаметър - 80 мм отзад и 121 мм отпред. Палубата тук е оптимална за малко дете: дължина - 32 см, ширина - 12 см. Теглото на цялата конструкция достига 2,6 кг, но може да издържи около 50 кг като скутер и 20 кг като балансиран велосипед (натоварване на седалката).

Можете да закупите скутер 4 в 1 за 77 $ средно аритметично.

Ползи:

 • издръжлива палуба;
 • добра спирачка;
 • функция за заключване на волана на колелото;
 • светещи колела.

недостатък изпъква високо разположение на седалката.

3.RT MIDI ORION 164v5

RT MIDI ORION 164v5

Стилният скутер за малки деца е допълнително оборудван с малка кошница отпред, така че неговият собственик може да вземе покупките си от магазина. Целият дизайн, включително колелата, изглежда розово, защото няколко ярки цвята се комбинират там едновременно.

Триколесният скутер за деца е предназначен за малки деца с височина 90-98 см. Максималното допустимо натоварване върху него е 40 кг. Рамката тук е от алуминий. Кормилната стойка може да се регулира по височина - от 61 до 75см.
Цената на модела е 24 $

Предимства:

 • кошницата на волана държи здраво;
 • висококачествени лагери;
 • гладко бягане;
 • съответствие на цена и качество.

На недостатъци купувачите само в дизайна откроиха кисели цветове, които в началото изрязаха очите.

4. Модел Buggy Boom Alfa

Модел на Buggy Boom Alfa

Класическият сгъваем кикборд се вози бързо с големи колела и е лесен за управление, благодарение на ергономичната ръкохватка. В дизайна на транспорта производителят използва само два цвята, единият от които е непременно черен, така че няма да е трудно да изберете опцията, която ще хареса бебето.

Скутерът може да бъде натоварен само с 25 кг. Диаметърът на предните му колела е 120 мм, на задните - 100 мм. Воланът на този модел се издига с максимум 67 см. А теглото на цялата конструкция не надвишава 1,8 кг.
Можете да закупите скутер за момче или момиче от "Бъги" само за 1000 рубли.

Професионалисти:

 • леко тегло;
 • бързо регулиране на височината на дръжката;
 • трайност;
 • мек ход.

минус има само едно - няма мека черупка на колелата.

Когато карате с кикборд около апартамента, колелата силно дрънкат.

5. GLOBBER ELITE S (2018)

GLOBBER ELITE S (2018)

Скутерът за малките е изработен от трайни материали и има гумени вложки, благодарение на които става много по-лесно за каране. Той има леко извита палуба и удобни накрайници на кормилото.

Кикбордът е известен с полиуретановите си колела и волана, чиято максимална височина е 78 см. Децата с тегло под 50 кг могат да се возят на него. Спирачката тук, както и в предишните модели, е крачна спирачка.

Детският транспорт на три колела се продава средно за 4 хиляди рубли.

Ползи:

 • устойчивост;
 • умерено ярък дизайн;
 • високо качество на сглобяване.

недостатък се крие в голямото тегло на цялата структура - около 3 кг.

Най-добрите скутери с две колела (за деца от 4 години, 5 години, 6 години)

Децата, навършили 4-годишна възраст, могат спокойно да преминат към „възрастни“ скутери на две колела. Те, за разлика от триколесните, имат малко по-голямо тегло и размери, но в същото време ви позволяват да спечелите висока скорост. Тези скутери са предназначени за градска среда и обикновено са универсални - дизайнът им е подходящ както за момчета, така и за момичета.

1. Бръснач A125

Бръснач A125

Сребърният скутер с цветни акценти получи положителни отзиви както от деца, така и от възрастни. Изглежда привлекателно, макар и без модерни „звънци и свирки“. Структурата е сгъваема тук.

Двуколесният скутер за деца над 4 години е подходящ за момчета и момичета с тегло до 50 кг. Рамката му е изработена от алуминиева сплав, колелата са от полиуретан. Градският модел е оборудван с регулируем волан, който може да се повдигне до максимум 66 cm.
Ценовият етикет на двуколесно превозно средство е напълно съобразен с характеристиките - 35 $ средно аритметично.

Предимства:

 • висококачествени лагери;
 • трайност;
 • плавно и тихо бягане.

недостатък се разглежда палуба с остри ръбове.

Трябва да се научите да карате внимателно скутер, тъй като тестето наранява глезените и малкия ездач, а родителите му помагат.

2. Tech Team Wasp 2019

Технически екип Wasp 2019

Ако искате да изберете скутер за момиче или момче, което предпочита ярки цветове, трябва да помислите за този конкретен модел. Такива превозни средства с две колела са не само красиви, но и лесни за използване. Има широка дръжка и стабилна палуба в класическа форма.

Скутерът е подходящ за деца под 6 години и дори по-големи, защото може да издържи тегло от 70 кг. Диаметърът на полиуретановите колела тук е оптимален - 100 мм, дебелина - 24 мм. Транспортната рамка е от стомана.
Моделът може да бъде закупен за около 34 $

Професионалисти:

 • пълно отсъствие на обратната реакция;
 • висококачествена изработка;
 • неръждаеми материали;
 • лекота на управление.

минус купувачите казват, че не е най-добрата спирачка.

3. Малък ездачен дракон

Малък ездачен дракон

За детето няма да е трудно да избере скутер, ако веднага види този модел. Транспортът с две колела е по-подходящ за момчета, тъй като е направен в графити стил.

Диаметърът на двете колела на скутера е един и същ - 120 мм. Те са изработени от полиуретан. Теглото на транспорта е точно 2,5 кг, а може да издържи до 60 кг. Дизайнът на скутера е сгъваем, той е идеален за деца с височина 104-116 см. Като допълнителни опции производителят е предвидил тук светлина, дим и звук, които имитират поведението на дракон, което прави карането по-интересно.

Цената на двуколесно превозно средство за деца е 4 хиляди рубли.

Ползи:

 • безопасен дим;
 • гладко бягане;
 • висока надеждност.

недостатък е работа на батерията (защото са включени специални ефекти).

При честа употреба на скутер със звук, светлина и дим, един комплект батерии издържа около седмица.

4. ГЛОБЪР МОЕТО ИЗРАЗНЕН СКУТЕР

ГЛОБЪР МОЕТО СЕ СЪБИРА СКУТЕР

Транспорт за деца от 5 години има стабилна палуба и гумирани дръжки на волана. Изработена е в класически стил и покрита с слой лак, поради което изглежда красива и не търпи щети.

Моделът за градско каране ви позволява да се движите бързо по плоски пътища. Тук колелата имат различни диаметри - 120 мм отпред и 100 мм отзад. Структурната стабилност се осигурява от стоманена рамка. Височината на кормилото е регулируема от 73 до 86 cm.

Средната цена на скутер е 165 $

Предимства:

 • универсален дизайн;
 • полиуретанови колела;
 • добра крачна спирачка.

На недостатъци хората разпределят само завишена, според тях цена.

5. Zilmer ZIL1812-186 ZL-80

Zilmer ZIL1812-186 ZL-80

Добър скутер за момиче и момче на възраст под 6 години включително е декориран без излишни вложки - двуцветен дизайн, класически дизайн. Много от купувачите го оценяват заради неговия минимализъм.

Двуколесното превозно средство е оборудвано с крачна спирачка. Рамката е изработена от неръждаема стомана, а колелата са от полиуретан, така че можете да карате такива превозни средства дори при дъждовно време.Диаметърът на двете колела достига 120 мм. Оптималното тегло на детето за продукта е 104-116 cm.

Моделът може да бъде закупен за около 24 $

Професионалисти:

 • сгъваем дизайн;
 • издръжливи колела;
 • възможност за промяна на височината на волана;
 • наличието на тапицерия.

минус в този транспорт се разкри само едно - голяма тежест на конструкцията.

Най-добрите скутери за деца на възраст от 7 и повече години

Активните деца от 7 години със сигурност ще се интересуват от скутери, които могат да преодолеят трудни препятствия. Те са стилно проектирани, имат много добри характеристики и могат да издържат на големи натоварвания. С такъв транспорт можете не само да се забавлявате, но дори да стигнете до училище или да отидете до магазина за малки покупки.

1. Tech Team TT Duke 202 2019

Технически екип TT Duke 202 2019

Избирайки кой скутер да купите за дете от 8 години, можете спокойно да спрете избора си на този модел. Той има широк волан, а дизайнът на този модел е подходящ за всяко дете, независимо от пола.

Спортният двуколесен скутер е известен със 100 мм диаметър на колелата и дебелина 24 мм. Максимално допустимото натоварване на рамката е точно 50 кг. Воланът се допуска да се повдига до 60 cm.

Продуктът се продава във всички магазини за средно 45 $

Ползи:

 • съответствие на цена и качество;
 • високо качество на сглобяване;
 • удобен волан.

недостатък родителите наричат ​​малко боя да се изплъзне от волана.

2. Tech Team TT Jogger

Tech Team TT Jogger

Чудесен вариант за малки деца от 7-годишна възраст, той е оборудван с подложка за крачета и гумени вложки на кормилото. Колелата са доста големи, а таблото е тънко - това придава повече стил и модерност на дизайна.

Градският скутер е предназначен за активни момчета и момичета. Диаметърът на предното колело е 200 мм, задното колело е 180 мм, а дебелината им е 30 мм. Алуминиева рамка и полиуретанови колела осигуряват стабилност на конструкцията.
Средна цена на транспорта - 49 $

Предимства:

 • качество на изграждане;
 • липса на шум при шофиране;
 • силно закрепване на рамката;
 • сгъваем дизайн.

недостатък може да се нарече трудността в работата с бравата на рамката.

3. Novatrack STAMP N1

Novatrack STAMP N1

Отличен скутер за момче изглежда като велосипед, тъй като има много нестандартна форма. Има извит волан със спирачки, широка палуба, както и големи колела с калници и поставка за крачета.

Диаметърът и на двата колела на модела е 305 мм, като те са направени от каучук, благодарение на това транспортът е в състояние да издържи до 80 кг товар и дори да кара над камъни или пясък. Воланът също се регулира по височина - от 84 до 100 см. Теглото на конструкцията е 7 кг.

Можете да закупите скутер за 4 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • надеждност;
 • трайност;
 • стилен външен вид;
 • устойчивост.

минус изпъква крехкостта на крилата, които вървят в косплей.

4. Tech Team TT Duke 303 2019

Технически екип TT Duke 303 2019

Шикозният, съдейки по отзивите, моделът е оборудван с дълъг волан и класическа палуба без остри ъгли. Направен е в два цвята, а всички елементи са матови и не е толкова лесно да оставите драскотина по конструкцията.

Добрият двуколесен скутер със 110 мм колела побира 60 кг тегло на ездача. Рамката е алуминиева, колелата са полиуретанови.

Средната цена е 5 хиляди рубли.

Ползи:

 • лесен ход;
 • леко тегло;
 • нехлъзгаща се палуба.

недостатък високи цени стои.

5. Tech Team TT Duke 101 2019

Tech Team TT Duke 101 2019

Последната позиция в класацията на най-добрите детски скутери е едноцветен модел. Тук всички елементи имат оптимални размери - кормило по цялата ширина на раменете, колела и палуба, които поддържат теглото на дете над 7 години.

Продуктът може да поддържа не повече от 50 кг човешко тегло. Воланът може да се повдигне само до 57 см. Спирачката е снабдена само с крачна спирачка.
Купете транспорт наистина за 36 $

Предимства:

 • подходящ за преподаване на трикове;
 • леко тегло и размери;
 • издръжлива палуба.

Като липса собствениците отбелязват факта, че задното колело се износва доста бързо с чести твърди спирачки.

Днес обхвата на превозните средства, продавани за бебета, е доста голям и често води родителите до задънена улица. Нашият списък с най-добрите скутери за деца на възраст 2 и повече години ще ви помогне да улесните нещата за купувачите.Съставен от истински експерти, той наистина вдъхва увереност. Това включва висококачествени и интересни модели на транспорт за деца, за които не е жалко да плащате пари. Детето трябва да избере скутер по възраст и да вземе предвид други критерии след това. Така че, за най-малките „неумели“ опции с три колела са подходящи, а по-опитните спокойно могат да предложат модели с две колела. Правилният подход при избора на детски транспорт е гарантиран, за да достави радост не само на бебето, но и на неговите родители.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони