LG планира да пусне 48-инчови OLED телевизори

LGOLED55B8PLAAngleRigtDone-920

На конференцията на OLED Korea миналата седмица представителите на LG Display излязоха на сцената, за да говорят за своите планове за OLED телевизори. Корейската марка не крие, че ще започне да произвежда 48-инчови OLED панели.

Ако искате страхотно OLED качество, но в по-малък форм фактор, LG Display отговори на вашите искания. Миналата седмица бе разкрито, че LG планира да пусне 48-инчови OLED телевизори, което е плюс за хората с малки стаи.

Прочетете също: Най-добрите 4K телевизори

LG обяви увеличение на производството на OLED по-рано тази година, а миналата седмица производителят на телевизията обяви, че планира да продаде 10 милиона OLED телевизори през 2021 година. Може би с това решение искат да увеличат броя на продажбите.

48-инчовият модел ще отвори нови възможности, да не говорим за намаляване на цената на OLED. Това е ход, който отразява скорошната тенденция на повишаване, потвърдена от Samsung с по-големите си телевизори за дневни.

Все още не е известно кога ще започне производството на малки OLED телевизори. LG Display не стана ясно дали имат прототип или ако той все още се разработва. Тъй като корейската марка вече обяви своя състав за тази година, със сигурност е да се предположи, че новата технология ще бъде въведена по-близо до 2020 година.

LG Display също обяви, че ще добави 65-инчови и 77-инчови модели към своята 8-ма линия OLED TV и те ще се продават заедно със съществуващия 88-инчов OLED телевизор.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони