Оценка на камерата до 280 $

С до 280 $, можете да получите добра камера с прилично качество. Специално за вас нашите редактори са съставили рейтинг на най-добрите камери преди 280 $която включва цифрови и SLR модели. Ще разкажем в статията за характеристиките на всяко устройство, както и да изразим главните предимства и недостатъци според прегледите на реални купувачи.

Най-добрите компактни (цифрови) камери преди 280 $

Тази категория включва най-добрите модели компактни камери. Те са идеални както за начинаещи фотографи, така и за пътешественици. Малък цифров фотоапарат може лесно да се побере във всеки джоб и портмоне. Високото качество ще ви позволи да създавате впечатляващи снимки.

1. Canon IXUS 185

Canon IXUS 185 до 20

Друга компактна камера от нашия ТОП има положителни отзиви и високо качество на снимане. Най-добрият вариант за хората, които пътуват много, или които искат винаги да имат добра компактна камера под ръка. Високото качество на изображението се осигурява от 20.5-мегапикселов обектив. 8x оптичното увеличение ще ви позволи да снимате обекти на далечно разстояние.

Снимките са с професионално качество, максималната разделителна способност е 5151 на 3864. Това ви позволява да отпечатвате снимки в голям формат, без загуба на качество. В камерата няма визьор, сниманият обект се показва на 2,7-инчов екран.

Камерата е оборудвана с батерия, която може да се зарежда с помощта на специално зарядно. Идва пълен. Едно пълно зареждане е достатъчно за 210 снимки. Ако обичате активно да правите снимки, таксата със сигурност ще бъде малка. Можете да разрешите проблема, ако закупите една или повече допълнителни батерии.

Предимства:

 • Добро качество със увеличение.
 • Прости настройки.
 • Леко тегло.
 • Компактни размери.

Недостатъци:

 • Пластмасов калъф.

2. Sony Cyber-shot DSC-WX350

Sony Cyber-shot DSC-WX350 до 20

Прегледан за професионално качество, този компактен Sony Cyber-shot ще ви даде впечатляващо представяне. Страхотни снимки могат да се правят от почти всеки ъгъл и разстояние. Обективът има 20-кратно увеличение и фокусно разстояние 25 - 500 мм.

Евтината компактна камера има Exmor R CMOS матрица с резолюция 21,1 мегапиксела. Тези индикатори осигуряват висококачествени изображения и перфектно цветово възпроизвеждане. Камерата също така ви позволява да снимате висококачествени и ясни видеоклипове. Максималната продължителност на видеото е 29 минути. Разделителната способност е 1920 до 1080, видеото се записва в HD и FullHD качество. Можете да си купите такова приспособление за около 210 $.

Предимства:

 • Оптична стабилизация.
 • По-добър живот на батерията.
 • Висококачествено видео.
 • Интересни филтри.

Недостатъци:

 • Не.

3. Canon PowerShot SX 430 IS

Canon PowerShot SX 430 IS до 20

Следващият в нашия ТОП е камера за любители с суперзон на Canon Power Shot, струващ до 280 $... Можете да получите богати и пълни с цветове снимки. Възпроизвеждането на цветовете е възможно най-близко до естествените нюанси.

Обективът на камерата е с резолюция 20,5 мегапиксела и 45x оптично увеличение. От отзивите можем да заключим, че този компактен фотоапарат е идеален за фотографиране на обекти на разстояние. Суперзомовата камера ще ви позволи да правите отлични снимки сред природата, а също така е идеална за снимане на спорт. Цената на такава камера е около 182 $... За тези пари ще получите отлично устройство, което ще ви позволи да уловите всеки важен момент от живота си.

Предимства:

 • Мощно увеличение.
 • Добро съотношение цена / качество.
 • Леко тегло.
 • Отлично качество на изграждане.

Недостатъци:

 • Слаба батерия.

4. Canon PowerShot SX620 HS

Canon PowerShot SX620 HS до 20

Сред най-добрите камери е този компактен модел с професионални функции. Резолюцията на камерата е 20,2 мегапиксела. Можете да се насладите на висококачествени снимки с естествени и наситени цветове.

Заснетите снимки могат да бъдат отпечатани в голям формат. Максималната резолюция на изображението е 5184 x 3888. Ето защо, ако искате да купите камера преди това 280 $ добро качество, обърнете внимание на този модел.

Ще можете да снимате и отдалечени предмети. Обективът има 25-кратно увеличение. Това е особено важно при стрелба на открито. Камерата ще ви позволи да заснемете най-важните моменти по време на вашата ваканция или отдих на открито.

Предимства:

 • Батерията задържа заряд дълго време.
 • Компактност и лекота на използване.
 • Страхотно увеличение.
 • Има Wi-Fi.

Недостатъци:

 • Батерията се зарежда само от мрежата.

Най-добрите DSLR файлове преди 280 $

За любителите на професионалната фотография са подходящи DSLR камери. В ТОП-а на най-добрите камери има два модела, които са достойни за вашето внимание. Те са с първокласно качество и върхови показатели.

1. Комплект Canon EOS 4000D

Canon EOS 4000D Kit до 20

Нашите експерти ще ви помогнат да изберете добър DSLR преди 280 $, което е подходящо не само за любителска фотография, но и за професионална.

Камерата има стилно първокласно тяло, което е приятно и удобно за държане. За начинаещи това устройство също е чудесно. SLR камера за цената 280 $ се предлага със стандартен 18MP обектив. Максималната разделителна способност, при която могат да се заснемат снимки, е 5184 на 3456.

Този модел е включен в нашия ТОП за мощни характеристики, които ще осигурят на фотографа професионално висококачествено снимане.
Евтина и добра SLR камера е оборудвана с достатъчно капацитетна батерия. Пълно зареждане е достатъчно за 500 снимки. За да разширите възможностите си, можете да закупите допълнителна батерия.

Предимства:

 • Калъф с високо качество.
 • Снимки с професионално качество.
 • Wi-Fi.
 • Батерия.

Недостатъци:

 • Няма въртящ се екран.

2. Canon EOS 1200D Kit

Canon EOS 1200D Kit до 20

Камера с професионално качество, която ви позволява да се наслаждавате на всеки момент от живота. Ще можете да заснемете всички важни за вас събития в ярки цветове. Цената на камерата е в рамките 280 $и за тези пари ще получите страхотно устройство.
DSLR камера на Canon се предлага с обектив с фокусно разстояние 18-55 мм. ISO стойността може да варира от 100 до 12800 единици. Голям брой ръчни настройки ще позволят на фотографа да осъществи всички свои творчески идеи.
Акумулаторната батерия с капацитет 860 mAh ще ви позволи да правите снимки за дълго време без презареждане. Пълното зареждане на камерата е достатъчно за приблизително 500 снимки. Ако решите да направите професионална фотография, трябва да си купите допълнителна батерия. Зареждането се извършва с помощта на специално зарядно устройство от мрежата, което е включено в комплекта.

В допълнение към висококачествените снимки ще получите видеоклипове с професионално качество. Записът се извършва във FullHD формат. Можете да видите кадрите на дисплея с диагонал 3 инча. Устройството има визьор. В сравнение с други модели, този фотоапарат е лек и компактен по размер.

Предимства:

 • Висококачествени снимки дори със стандартен обектив.
 • Отлично сглобяване на каросерия без противодействие.
 • Снимки с високо качество дори в режим AUTO.
 • Прецизен автофокус.

Недостатъци:

 • Няма начин да свържете безжично дистанционно управление.


заключение

Нашият преглед на популярни камери до 280 $ съдържа само най-добрите модели в този ценови диапазон. В зависимост от личните предпочитания можете да изберете компактен цифров модел или професионален DSLR. За всяка камера експертите определиха основните предимства и недостатъци.Ето защо, като се запознаете с всяка камера от списъка, можете да направите правилния избор.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони