9 най-добри перални машини на Samsung

Съвременният човек винаги се стреми към най-доброто. Това, наред с други неща, се отнася до закупуването на жилища, дрехи и, разбира се, технологии. Изборът на пералня от Samsung е точно това, от което се нуждае потребителят, който иска да не се съмнява в оправдаността на инвестицията. Производителят от Южна Корея неведнъж е доказал превъзходството на своите продукти, ако не над всички, то над повечето конкуренти. Освен това известната компания не се страхува от експерименти, което й позволява да създава уникални неща, които променят живота на хората. Такива устройства също намериха място в нашата класация на перални машини Samsung, където бяха избрани най-разнообразните модели на корейския производител.

Най-добрите евтини перални машини на Samsung

Тъй като този преглед е посветен на световноизвестна марка, която произвежда отлично оборудване по отношение на надеждност, дизайн и функционалност, не бива да очаквате много ниски цени. Дори евтините перални машини на Samsung ще ви струват средно 266 $... Но ако сте готови да дадете такава сума, тогава за нея ще получите единица, която може да ви зарадва със стабилна работа и отлична функционалност в продължение на много години. Трите изброени по-долу модела се различават по размери 60x45x85 см, което е най-добрият избор за повечето апартаменти, и радва с добър капацитет от 6 кг.

Интересно: ТОП тесни перални машини

1. Samsung WF60F1R2E2WD

Samsung WF60F1R2E2WD от Samsung

Оценката започва с икономична пералня (A ++) с висока ефективност на пране и предене (класове А и В, съответно). Устройството е направено в бяло и се допълва от черни елементи, които правят дизайна по-елегантен. Пералнята WF60F1R2E2WD консумира само 39 литра вода в един стандартен цикъл. Консумацията на енергия при същите условия в наблюдавания модел е 0,14 kWh / kg. Потребителите могат да избират от много ефективни програми, включително бързо и предварително пране, режими за детско, връхно и спортно облекло, отделни настройки за вълна, деликатни материи и други. Също така в компактната пералня Samsung WF60F1R2E2WD има таймер за забавяне на старта и възможност за задаване на крайното време на пране.

Какво ни хареса:

 • прекрасен външен вид;
 • ефективност и качество на измиване;
 • ниска консумация на енергия;
 • лекота на управление;
 • защита от течове.

2. Samsung WW60H2200EWDLP

Samsung WW60H2200EWDLP от Samsung

Модел WW60H2200EWDLP практически не се различава от устройството, обсъдено по-горе, но е направено в напълно бял цвят. Класовете на пране, предене и консумация на енергия са абсолютно същите тук. Дори консумацията на вода при избора на режим по подразбиране е все същата 39 литра. Но този добър модел на пералня е по-скъп по причина, тъй като има керамичен нагревател, барабан Diamond и функция Smart Check. Последният постоянно следи състоянието на машината автоматично, уведомява потребителя за всички открити проблеми. Керамичният нагревател не събира толкова мащаб върху себе си, колкото конвенционалното решение и има по-дълъг експлоатационен живот. От своя страна барабанът с пчелни пити с диамант има специален модел около целия периметър, който предотвратява пилинг и е по-траен.

Предимства:

 • керамичен нагревател;
 • високо качество на сглобяване;
 • голям избор на програми;
 • удобен цифров екран;
 • мотивирана цена.

Недостатъци:

 • издава малко шум по време на въртене.

3. Samsung WF8590NLW9

Samsung WF8590NLW9 от Samsung

Третият ред бе взет от единствената евтина пералня Samsung, чийто капак е свален за монтаж. По отношение на ефективността той е малко по-нисък от разтворите по-горе - 170 W * h / kg енергия и 48 литра вода с нормални параметри за измиване. Цената й обаче е малко по-привлекателна. Освен това тук присъстват същият Diamond барабан и керамичен нагревателен елемент. Висококачественият бюджетен модел на пералня WF8590NLW9 ви позволява да изберете температура на пране, време за програмиране и скорост на въртене (до 1000 об / мин). Ефективността на последния в този модел съответства на клас C, така че забележимо количество влага остава в нещата. Но той измива устройството отлично, дори ако предлага само 8 програми.

Предимства:

 • съотношение цена-качество;
 • ефективност на измиване;
 • лекота на управление;
 • прекрасен външен вид;
 • капацитет на барабана.

Недостатъци:

 • налични са няколко програми;
 • средна ефективност на въртене.

Най-добрите перални машини на Samsung с допълнително натоварване

Следващата категория е заета от уникални модели, благодарение на които южнокорейският гигант успя да направи миенето по-удобно. Факт е, че техните люкове са оборудвани със специален прозорец, през който потребителят може да пусне няколко неща в барабана след стартиране на програмата. Такава нестандартна функция ви позволява да не се притеснявате, че сте забравили да изперете любимата си риза с черни дрехи или не сте забелязали няколко чорапа от различни двойки в кошницата за пране. Следващите три перални машини имат абсолютно същите размери като устройствата от предишната категория. Допустимото натоварване на пране тук обаче е повече от половин килограм.

Прочетете също: Най-тихите перални машини

1. Samsung WW65K42E08W

Samsung WW65K42E08W от Samsung

Модел WW65K42E08W стартира TOP перални машини с функция за допълнително зареждане на неща. Клас на измиване A, клас на въртене B и клас на енергийна ефективност A са доста добри параметри за уреди с цена 350 $... Тази машина консумира 39 литра вода за измиване, което също е доста добро. В Samsung WW65K42E08W има 12 стандартни програми, но поради контрола от смартфон, те могат да бъдат разширени с други режими. По отношение на нивото на шума, наблюдаваното устройство не твърди, че е най-тихото (54 и 73 dB за пране и предене), но и не създава неудобна среда. В резултат на това, по отношение на съотношението цена-качество, пералнята WW65K42E08W е най-добрият избор в тази категория.

Предимства:

 • контрол от смартфон;
 • таймер за забавяне на старта;
 • умерено ниво на шума;
 • брой режими;
 • добро въртене.

Недостатъци:

 • измиване с пара само в две програми.

2. Samsung WW65K42E00S

Samsung WW65K42E00S от Samsung

Надеждната шайба с отделен люк за добавяне на пране WW65K42E00S е идеална за тези, които искат стилна и надеждна единица в сребрист цвят. По отношение на консумацията на енергия и ефективността, това устройство повтаря предишния модел. И тук се използва директно задвижване, а максималната скорост на въртене е ограничена до 1200 об / мин. Сред полезните опции на устройството, заслужава да се отбележи измиването на балончетата. Този режим използва мехурчета, издигащи се от дъното на барабана, за да премахне петна. Преминавайки през тъканта, те нежно и ефективно премахват дори сериозни замърсявания. За останалото това е класически модел на Samsung, чиято цена е равна на приемливи 27 хиляди рубли.

Предимства:

 • поддържа се измиване на балон;
 • високо качество на пресоване;
 • разнообразие от програми;
 • безупречен монтаж;
 • страхотен дизайн.

Недостатъци:

 • лошо замислен печат на люка.

3. Samsung WW65K52E69S

Samsung WW65K52E69S от Samsung

Тесната пералня Samsung WW65K52E69S предлага абсолютно същите класове за пране и предене, както и същата консумация на вода като горните модели. Но консумацията на енергия тук отговаря на изискванията на клас A +++ (само 130 W * h на килограм). Управлението в този модел е чувствително на допир, което може едновременно да се припише както на плюсове, така и на минуси.Сензорният панел, от една страна, бързо събира пръстови отпечатъци и други отпадъци. От друга страна, тя не съдържа допълнителни празнини и може бързо да се измие. Купувачите нямат оплаквания относно отзивчивостта на сензорните бутони. Пералнята може да се управлява от смартфон и предлага широка гама от програми, включително режим на спално бельо.

Предимства:

 • зашеметяващ външен вид;
 • изключително ниска консумация на енергия;
 • брой програми за измиване;
 • контрол чрез мобилен софтуер;
 • удобен сензорен панел.

Недостатъци:

 • шумно изтичане / комплект вода;
 • бутонът за захранване не е блокиран.

Най-добрите перални машини на Samsung със сушилня

Имайки собствен апартамент, човек се опитва да организира пространството си по най-удобния за себе си начин. Така че за някои хора е по-удобно да превърнат балкон или лоджия в зона за отдих или личен кабинет, като направят подходящи ремонти и изберат подходящите мебели. Но в този случай не остава място за поставяне на дрехата, върху която може да се суши прането. Пералните машини с функция за сушене могат да решат този проблем. Samsung е един от най-успешните в този сегмент, защото, за разлика от конкурентите, той наистина може да предложи висока ефективност на сушене, почти сравнима с пълноценните сушилни.

1. Samsung WD80K5410OW

Samsung WD80K5410OW от Samsung

Просторната пералня Samsung WD80K5410OW е най-скъпото устройство в нашето ревю. Той е и най-големият с дълбочина 60 сантиметра. Но функционално това устройство е не по-малко впечатляващо. И така, устройството ви позволява да измиете до 8 и изсушите до 6 кг пране, поддържа контрол от мобилни устройства, предлага 3 режима на сушене наведнъж (по време) и е снабдено с прозорец за добавяне на пране. Корпусът на пералнята е напълно защитен от течове. Налична е автоматична еко функция за почистване на барабана Diamond. Уникалната функция на пералнята е технологията Air Wash, която използва горещ въздух за почистване на нещата и премахване на неприятните миризми. Тази опция не изисква използването на никакви домакински химикали, прахове или дори вода. Ако потребителят трябва да се отърве от упорити петна, тогава накисването на балон ще помогне. Разбира се, за всички тези предимства ще трябва да платите впечатляваща цена (средно 55 хиляди за домашни онлайн магазини). Не можем обаче да кажем, че заявената от производителя сума е твърде висока, тъй като някои полезни функции се предлагат само в Samsung WD80K5410OW.

Предимства:

 • функция за диагностика на грешки чрез смартфон;
 • Air Wash технология за почистване на неща с въздух;
 • капацитет на машината за пране и сушене;
 • възможност за автоматично почистване на барабана;
 • наличието на три режима на сушене на дрехи наведнъж;
 • прозорец за допълнително зареждане на неща след старта на програмата;
 • тиха работа и отличен външен вид.

Недостатъци:

 • достатъчно големи размери, които не са подходящи за всички.

2. Samsung WD806U2GAGD

Samsung WD806U2GAGD от Samsung

Следващата сушилня за пране от Samsung може да се похвали с малки размери с впечатляващ капацитет на барабана. На дълбочина 45 см, уредът може да измие до 8 кг пране! Но за сушене можете да натоварите само 4 килограма и в този случай е наличен само един режим. Пералнята Samsung WD806U2GAGD не поражда оплаквания от качеството на измиване. Потребителят има достъп до 10 стандартни програми, измиване с мехурчета, както и възможност за диагностициране на грешки чрез собствения мобилен софтуер Smart Check. Разбира се, има таймер за забавяне на старта и директно задвижване, както е подходящо за съвременните перални машини. Но основното предимство на прегледания модел автомобил се крие в технологията VRT plus. Може би това е една от най-полезните опции, които могат да бъдат намерени в тази техника. Същността на тази технология е използването на сензори за балансиране, благодарение на което прането се разпределя по-равномерно, осигурявайки ниско ниво на шум. Потребителите отбелязват, че дори през нощта Samsung WD806U2GAGD остава доста тих и не пречи на удобния сън.

Професионалисти:

 • VRT плюс технология, която прави измиването почти безшумно;
 • малък размер и впечатляващ капацитет;
 • броя на наличните програми и качеството на тяхната работа;
 • възможност за диагностициране на проблеми от смартфон;
 • атрактивен дизайн в сиво и надежден монтаж;
 • дори при максимално въртене (1200 об / мин) не вибрира.

3. Samsung WD70J5410AW

Samsung WD70J5410AW от Samsung

Затварянето на прегледа е друга стилна пералня с добро качество на измиване - WD70J5410AW. Консумацията на енергия, качеството на измиване и ефективността на въртене в устройството съответстват на класове А, така че този уред може да се нарече най-интересният в класацията. Скоростта на въртене по време на въртене в шайбата може да се регулира до 1400 об / мин. За измиване и сушене Samsung WD70J5410AW осигурява съответно 14 и 2 програми. Също в отзивите за машината, от предимствата й, се отбелязват усъвършенстваната система за автоматично откриване на неизправности Smart Check и технологията Eco Drum Clean, благодарение на която можете бързо да почистите барабана. Последният, между другото, се отличава с усъвършенстваната форма на диамантената повърхност, която е характерна за всички нови модели на южнокорейския гигант.

Предимства:

 • изключително ефективно предене;
 • няколко програми за сушене;
 • най-високо качество на измиване;
 • мотивирани разходи;
 • диагностична система;
 • автоматично почистване.

Недостатъци:

 • вибрира силно при максимално въртене.

Коя пералня Samsung да купите

Може би е невъзможно да се даде еднозначен съвет относно избора в този случай. Този преглед на най-добрите перални машини на Samsung съдържа наистина висококачествени модели, всеки от които може да се похвали с отлична функционалност. Единственото нещо, което трябва да решите, е необходимостта от сушене и прозорец за презареждане. Ако нямате нужда от такива, то някоя от пералните машини от първата категория е ваш избор. Моделът WD80K5410OW може да предложи максимални възможности, но на впечатляваща цена. Но имайте предвид, че това е изключително голямо устройство, така че за малки апартаменти е по-добре да закупите по-малка кола.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони