Рейтинг на смартфоните Xiaomi с NFC

Съвременните потребители се нуждаят от все повече и повече NFC модула за безконтактно плащане. Тази нужда не е пощадила любителите на устройствата Xiaomi. В модерно време гамата от продукти на този производител е наистина широка, което затруднява купувачите да разберат къде е чипът, от който се нуждае, и къде създателят не го е предвидил. За да помогнат на читателите, експертите на нашия сайт са съставили рейтинг на най-добрите смартфони Xiaomi с NFC до момента. Тези модели са добри не само за безконтактния модул за плащане, но и за други функции, както и за функции, присъщи на продуктите на китайската марка.

Най-добрите смартфони Xiaomi с NFC

Функцията NFC в смартфон е необходимо нещо за всеки жител на голям град. С него процедурата за плащане на стоки и услуги е значително опростена, тъй като модулът елиминира необходимостта от използване на пластмасови карти и пари в брой. В същото време цената на телефона не се увеличава значително поради наличието на NFC, както може да мислят неинформирани потребители.

След това ще разгледаме някои от най-добре оценените смартфони с NFC чип. Има положителни слухове за тях, а функционалността изненадва и най-придирчивите потребители, така че всеки модел заслужава специално внимание.

1.Xiaomi Redmi Note 8T 4 / 64GB

Xiaomi Redmi Note 8T 4 / 64GB xiaomi с nfs

Смартфонът Xiaomi с NFC модул има голяма сензорна повърхност - единственият изрез на екрана е за предната камера. Бутоните за силата на звука и заключването на екрана са от едната страна, така че потребителите могат удобно да ги достигнат с палец, без да изместват устройството в другата ръка.

Евтина джаджа работи на модерна операционна система - Android версия 9.0. Той поддържа две SIM карти едновременно, които собственикът ще трябва да използва последователно. Нека разгледаме камерите отделно: четири основни с резолюция 48/8/2/2 Mp и предна - 13 Mp. Процесорът е осемядрен. Средната цена на смартфона Note 8T е 161 $

Професионалисти:

 • високо качество на сглобяване;
 • отлична батерия;
 • отделни слотове за SIM карти и карти с памет;
 • светъл екран;
 • възможността за ускорено зареждане.

минус стърчаща основна камера.

За да предпазите камерата си от драскотини, най-добре е веднага да закупите дебел калъф за смартфон.

2.Xiaomi Mi 9 Lite 6 / 64GB

модел с nfs Xiaomi Mi 9 Lite 6 / 64GB

Смартфонът Xiaomi с NFC и екран без панел се продава в бял, син и черен цвят. На гърба има шарка или просто преливащи се цветове. Устройството има заоблени ъгли като стандарт. Скенерът за пръстови отпечатъци е разположен на екрана, което отличава приспособлението от много от неговите конкуренти.

Телефонът е оборудван с 6,39-инчов екран с резолюция 2340x1080. Той поддържа Wi-Fi, 3G, 4G LTE и Bluetooth. Капацитетът на несменяемата батерия достига 4030 mAh. Тук има само три основни камери - 48/8/2 Mp. Стъклото на смартфона Mi 9 Lite е устойчиво на надраскване. Моделът може да бъде закупен за около 245 $

Ползи:

 • бързо зареждане;
 • висококачествено стъкло;
 • високоскоростно изпълнение;
 • игрите не причиняват нагряване на устройството;
 • естетически вид.

Като липса има стъклена задна повърхност, която лесно се поврежда.

3.Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6 / 128GB

модел с nfs Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6 / 128GB

Устройството с голям екран без панел има компактен триъгълен изрез за предната камера. Гърбът е украсен с иридисцентен модел, а камерите са центрирани.

Телефонът с поддръжка на NFC и двойна SIM е оборудван с батерия от 4500 mAh. Има четири основни камери - 64/8/2/2 мегапиксела, налични са автофокус и макро режим.Предната камера също радва с резолюцията си - 20 мегапиксела. Осемядреният процесор MediaTek Helio G90T позволява на потребителя да получи бърз отговор от притурката и да промени настройките в инженерното меню. Възможно е да закупите устройството на цена от около 17 хиляди рубли.

Предимства:

 • плавен преход между страниците;
 • голям сензорен панел;
 • силен външен високоговорител;
 • наличието на капак в комплекта;
 • бърз скенер за пръстови отпечатъци

недостатък на този фон може да се нарече само голямо тегло и размери.

Собствениците на малки длани ще смятат за много проблематично да използват джаджата с една ръка, тъй като тя няма да пасне напълно, а палецът няма да може да стигне до противоположните ъгли.

4. Xiaomi Mi 9T Pro 6 / 128GB

модел с nfs Xiaomi Mi 9T Pro 6 / 128GB

Притурката получава положителни отзиви по свой адрес преди всичко благодарение на модерния подход на производителя - предната камера на смартфона се предлага отделно. Това позволява да не пречи на екрана, поради което предният панел е напълно чувствителен на допир и го включва само когато е необходимо.

Смартфонът с диагонал на екрана 6,39 инча е оборудван с тройна задна камера с автоматично фокусиране, оптично и лазерно увеличение 2x. Батерията е несменяема, капацитетът й достига 4000 mAh. Възможно е да управлявате устройството и да въвеждате номера чрез глас. 9T Pro се предлага със защитен калъф и собствена игла за SIM карта. Продуктът се продава средно за 25 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • високоскоростно изпълнение;
 • съответствие на цена и качество;
 • на екрана е незабавен скенер за пръстови отпечатъци;
 • оригинален дизайн;
 • светъл и ясен екран.

минус има само едно - липсата на предупредителен светлинен индикатор.

5.Xiaomi Mi Note 10 6 / 128GB

Xiaomi Mi Note 10 6 / 128GB модел с nfs

Преливащият се смартфон има голям екран с извити ръбове и малък изрез за предната камера. Задните камери са разположени вертикално в ъгъла, с двойна светкавица отстрани.

Притурката с батерия от 5260 mAh и 6,47-инчов екран поддържа две SIM карти. Разполага с пет задни камери - 108/12/20/5/2 MP. Основната камера има много функции: LED светкавица, автофокус, оптична стабилизация, оптично увеличение, макро режим. Разделителната способност на предната камера достига 32 мегапиксела. Отделно отбелязваме осем-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 730G. Ще бъде възможно да закупите смартфон Xiaomi с NFC модул за около 34 хиляди рубли.

Ползи:

 • отлично качество на снимките през деня и през нощта;
 • отлично изграждане;
 • включен траен калъф;
 • мощен процесор;
 • вместима батерия.

При нормална употреба на всички функции на устройството батерията издържа 2-3 дни.

недостатък потребителите наричат ​​не най-издръжливото стъкло на този смартфон - микропукнатините се появяват дори когато внимателно се носят в джоб.

6. Xiaomi Mi 9T 6 / 64GB

модел с nfs Xiaomi Mi 9T 6 / 64GB

Един от най-добрите, съдейки по отзивите, моделът с прибираща се предна камера се продава в различни цветови вариации - червен, черен, син. На капака на кутията е предоставен креативен модел, който осигурява плавен преход на цветовете.

Телефонът с тройна задна камера и автофокус тежи 191 г. Капацитетът на батерията е 4000 mAh. Разделителната способност на екрана тук е доста висока, поради което пикселите не се забелязват. От допълнителните интерфейси производителят на смартфони е предоставил 3G, 4G LTE, Bluetooth и Wi-Fi. Продуктът се продава на средна цена от 24 хиляди рубли.

Предимства:

 • екран без изрези;
 • дълга работа без презареждане;
 • безшумен "изход" на предната камера;
 • оптимално тегло;
 • безапелационно огледално стъкло.

недостатък на смартфона Mi 9T, има бързо запушване на горния високоговорител.

7.Xiaomi Mi 9 6 / 64GB

модел с nfs Xiaomi Mi 9 6 / 64GB

Устройството попълва оценката с не по-малко положителни отзиви. Капакът на смартфона е преливен. Скенерът за пръстови отпечатъци е разположен на екрана.

Притурката работи на операционна система Android версия 9.0. Тук не е предоставен слот за карта с памет. Основната камера на устройството е тройна - 48/16/12 MP. Освен 3G и 4G LTE, той поддържа и LTE-A. Капацитетът на несменяемата батерия е 3300 mAh, докато производителят е осигурил функция за безжично зареждане. Средната цена на смартфон достига 29 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • висока производителност;
 • възможността за безжично зареждане;
 • удобни настройки за MIUI;
 • висококачествен звук;
 • лазерен автофокус.

Единственият минус собствениците смятат липсата на защита от влага на случая.

Кой смартфон Xiaomi с NFC е по-добре да закупите

В заключение на рейтинга на смартфоните Xiaomi с поддръжка на NFC, заслужава да се отбележи няколко характеристики, на които нашите експерти препоръчват да обърнете внимание при избора на приспособление. Те също така ще помогнат на купувачите, които не знаят за кое устройство е по-добре да дават пари, за да не съжаляват, че го използват. И така, универсалните характеристики на всеки смартфон са: резолюция на камерата и капацитет на батерията. Имайки предвид характеристиките на най-добрите модели, можем спокойно да кажем, че Redmi Note 8 Pro и Mi Note 10 имат най-добрата основна камера, а Mi 9 Lite и Mi 9T са оборудвани с отлична батерия.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони