Рейтинг на радиотелефони с идентификатор на обаждащия се

Радиотелефоните, колкото и да е странно, не губят своята популярност поради появата на клетъчни комуникации. Те все още се купуват активно от потребителите за използване у дома или в офиса. Съвременните производители се опитват да предоставят на тези устройства голям брой функции, за да изтласкат продукта си пред конкуренцията. Една от най-полезните и наистина полезни опции е автоматичният идентификатор на обаждащия се. Тази функция позволява на собственика на радиотелефона да види името и номера, от които се извършва входящото повикване, за да види с кого идва разговорът. Специално за хората, които ценят тази функция, нашите експерти са съставили рейтинг на най-добрите радиотелефони с идентификатор на обаждащия се.

Най-добрите безжични телефони с идентификация на обаждащия се - 2020 класиране

Намирането на евтин радиотелефон с идентификатор на обаждащия се не е трудно, ако знаете какви модели изобщо съществуват. Нашата класация съдържа няколко популярни и висококачествени устройства, които са подходящи за всеки човек. Те са боядисани с всички основни характеристики, както и реални предимства и недостатъци, тъй като все още никой производител не е успял да произведе идеален радиотелефон. Всеки избира индивидуално за себе си.

Прочетете също:

1. Panasonic KX-TG2511

Panasonic KX-TG2511 с идентификатор на обаждащия се

Препоръчваме да изберете радиотелефон с този тип ID на обаждащия се поне за външния му вид и съотношение цена / качество. Устройството е проектирано в класически стил, има полупрозрачни вложки, които допълват дизайна и помагат да се впишат във всеки интериор на стаята.

Комплектът съдържа една слушалка и основа. Устройството поддържа стандарти за комуникация DECT и GAP. Производителят е оборудвал радиотелефона с еко режим. На слушалката има дисплей - той е монохромен, има подсветка и показва два реда с информация. Разрешено е да се съхраняват 50 номера в дневника и телефонния указател. Батерията също е добра тук - 550 mAh.

Професионалисти:

 • съответствие на цена и качество;
 • добра комуникация;
 • ергономичност;
 • компактни размери на основата;
 • удобство при употреба.

Против този радиотелефон има малък набор от мелодии и слаба система за намаляване на шума.

2. Panasonic KX-TG1611

Panasonic KX-TG1611 с идентификатор на обаждащия се

Интересното дизайнерско решение на този безжичен телефон кара купувачите да оставят положителни отзиви. Основата и тръбата съвпадат помежду си със стил и допълват интериора на къщата.

Устройството се захранва от две батерии AAA, има монохромен дисплей с подсветка и разделяне на абонатите в черни и бели списъци. В паметта на набраните номера се съхраняват не повече от 10 номера, но вграденият телефонен указател съдържа до 50 записа. Що се отнася до мелодиите, броят им достига 12 - всяка от тях звучи силно и не "боли ухото".

Можете да закупите радиотелефон за използване у дома за средно 18–20 $

Често за този модел се правят отстъпки, затова при желание купувачите имат възможност да закупят качествен модел за почти стотинка.

Ползи:

 • евтинията;
 • възможността за монтаж на стена;
 • креативен външен вид;
 • отлична чуваемост на събеседника.

Като липса е липсата на функция за заключване на клавиатурата.

3. Panasonic KX-TG1612

Panasonic KX-TG1612 с идентификатор на обаждащия се

В класацията на радиотелефони с идентификатор на обаждащия се има друг евтин модел, декориран в семпъл стил. Продава се в черно, където само екранът и някои букви на бутоните се открояват в синьо.

Устройството се предлага с основа и една тръба. Захранва се от две батерии AAA, които издържат 170 часа в режим на готовност и около 15 непрекъснати часа разговор. Капацитетът на тези батерии е 550 mAh. Разликата от останалите модели е добър набор от допълнителни функции: будилник, отговор чрез повдигане от основата, блокиране на клавиши, започване на разговор чрез натискане на който и да е клавиш и т.н.

Ценовият етикет на радиотелефона е приятно изненадващ - 32 $

Предимства:

 • простота и комфорт при употреба;
 • добра чуваемост;
 • способността да задържате такса за дълго време;
 • може да се монтира на стената;
 • не лесно замърсен калъф.

Недостатъци потребителите наричат ​​липсата на високоговорител и наличието в комплекта само на един проводник за свързване към контакта.

4. Gigaset A415

Gigaset A415 с идентификатор на обаждащия се

Класически проектираният безжичен телефон подхожда на всеки декор. Продава се в сиви и бели цветове, но в същото време забележимите ръчни марки рядко остават на калъфа.

Устройството има монохромен дисплей с подсветка, който се намира на тръбата и показва една линия. Обхватът на радиотелефонния сигнал на закрито е 50 метра. Паметта тук е невероятна - 20 набрани номера, 100 записи в телефонния указател, 8 номера за бързо набиране.

Можете да си купите домашен телефон с идентификатор на обаждащия се за 24–27 $ средно аритметично.

Професионалисти:

 • наличието на будилник;
 • високоговорител;
 • удобни бутони;
 • висококачествен дисплей

минус има само едно - няма пренасочване на повикване.

5.Panasonic KX-TG2512

Panasonic KX-TG2512 с идентификатор на обаждащия се

Класическият безжичен телефон е проектиран в два цвята. Той разполага с екран, който свети с приятен син цвят и не пречи на очите ви през нощта. Основата и стойката са матови тук и затова не се замърсяват твърде лесно.

Комплектът включва основа и чифт тръби. Устройството поддържа двата стандарта за комуникация, а също така има функция за свободни ръце, благодарение на което може да се използва като говорител. И основната характеристика е възможността да изключите микрофона по време на разговор. Продължителността на радиотелефона в режим на разговор е 18 часа, в режим на готовност - 170 часа.

Ползи:

 • еко-режим;
 • добър обхват;
 • възможно най-чистият звук.

недостатък можем да вземем предвид само факта, че тук не е предвидено подсветката на бутоните на слушалката.

6. Panasonic KX-TG6811

Panasonic KX-TG6811 с ​​идентификатор на обаждащия се

Черно-белият телефон е подобен на външен вид на съвременните мобилни телефони с бутони. Той е много стилен и не е трудно да се инсталира във всяка стая, тъй като по дизайн той ще се впише идеално във всеки интериор.

Радиотелефонът се предлага само с една слушалка, но това е достатъчно за потребителите. Разрешено е да свържете 6 други слушалки към една база. Освен това там е осигурен режим "Радио бавачка". Вграденият телефонен указател за 120 записа също е приятен.

Добрият домашен телефон с идентификатор на обаждащия се струва 2 хиляди рубли. средно аритметично.

Предимства:

 • добър звук;
 • леко тегло;
 • високоговорител;
 • интуитивни инструкции;
 • блокиране от случайно натискане;
 • клавишите не щракват.

Като липса не всички клавиши са осветени.

7. Panasonic KX-TG6821

Panasonic KX-TG6821 с идентификатор на обаждащия се

Завършването на класацията е безжичен телефон от Panasonic, който се продава в черно, сиво и дори синьо. Бутоните са поставени тук по класически начин, а клавишите за нулиране и отговор са маркирани в червено и зелено.

Слушалката има двуредов дисплей. Клавишите са добре осветени и имат доста големи букви и цифри. Осигурен е и телефонен секретар в този модел, който може да се управлява от разстояние с помощта на друго телефонно устройство.

В някои магазини цената е значително надценена, така че е по-добре да се ориентирате в района, посочен в нашата класация.

Професионалисти:

 • големи клавиши на слушалката;
 • страхотен звук, когато говорите;
 • радио бавачка;
 • силни мелодии;
 • бутоните не се заключват.

минус според прегледите на радиотелефон, той е незначителен, но изисква внимание - полукръгло тяло, което не позволява поставянето на приемника вертикално на масата.

Кой домашен телефон с идентификатор на обаждащия се е по-добре да закупите?

Тези модели не са напразно включени в прегледа на най-добрите домашни телефони с идентификатор на обаждащия се. Всеки от тях поотделно е достоен за вниманието на купувачите, тъй като има поне основен набор от функции и те се продават на благоприятна цена. Но ако "избягат очи" при избора на конкретно устройство, се препоръчва да погледнете външния вид. Така че би било препоръчително за тези с лошо зрение да обмислят моделите Gigaset A415 и Panasonic KX-TG6821, тъй като имат големи бутони с подсветка. Останалите опции за радиотелефон са идеални за тези, които нямат проблеми със зрението и са добре запознати с подреждането на букви и цифри на клавишите.

Един коментар към записа „Рейтинг на радиотелефони с идентификатор на обаждащия се

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфони и телефони