Оценка за безжични телефони на Panasonic

В модерно време различни марки се занимават с производството на радиотелефони за използване в домове и офиси. Но Panasonic се счита за един от лидерите. Тази компания има значителен опит в работата с комуникационни съоръжения, следователно, вдъхва увереност. Продуктите му се продават с бързи темпове и това никак не е изненадващо, защото почти всеки съвременен човек, който иска да общува със семейството и приятелите, иска да си купи висококачествено, надеждно и издръжливо устройство. Именно тези модели са включени в рейтинга на най-добрите безжични телефони Panasonic за дома за 2020 г. Нашите експерти го съставиха, като взеха предвид истинските плюсове и минуси, като избраха най-добрите представители от цялата гама, следователно, в съответствие с изискванията, едва ли ще бъде възможно да обвиним тези устройства.

Най-добрите безжични телефони Panasonic за домашно класиране до 2020 година

Преглед на безжичните телефони на Panasonic от професионалисти включва разглеждане на всички нюанси на устройствата. Производителната компания непрекъснато се стреми към големи височини, затова се опитва да подобри максимално всеки от новите си модели. Следователно изборът на най-добрия вариант от нашата класация не винаги е лесен, защото тук наистина един продукт е по-красив от другия.

Прочетете също:

1. Panasonic KX-TG1611

Модел от Panasonic KX-TG1611

Моделът, който заема първото място в нашата класация, привлича клиенти със своя класически дизайн. Предлага се в два цвята, които перфектно съвпадат. А телефонът има компактен екран, който добавя минимализъм към телефона.
Радиотелефонът поддържа стандарта за комуникация DECT. Като допълнителна функция има автоматичен идентификационен номер на обаждащия се. Устройството се захранва от чифт AAA батерии. Радиусът на действие достига 50 метра на закрито.

Ще бъде възможно да закупите безжичен телефон Panasonic за около 20 $

Професионалисти:

 • оригинален външен вид;
 • отлична чуваемост;
 • подсветка на дисплея;
 • умерено силен будилник.

минус има значение само 1-ред дисплей.

2. Panasonic KX-TG6811

Модел от Panasonic KX-TG6811

Изборът на евтин домашен телефон от Panasonic си струва поне дизайна. Той е направен в два тъмни цвята, а на слушалката се открояват само полупрозрачни клавиши.

Радиотелефонът се захранва от батерии AAA. Той осигурява няколко допълнителни функции - най-често използвани: будилник, отговор чрез натискане на който и да е клавиш и нощен режим. Това устройство е съвместимо с ключодържател от същия производител.

Тъй като тук е осигурена само една тръба, тя често се губи и търсещият ще бъде по-полезен от всякога. Ще трябва да го закупите отделно, но не е твърде скъпо.

Домашният телефон на Panasonic се продава средно за 31 $

Ползи:

 • леко тегло и размери;
 • ECO режим;
 • възможността за работа в режим "Радио бавачка".

недостатък е непълно осветяване на клавишите с подсветка.

3. Panasonic KX-TG2511

Panasonic KX-TG2511

Един от истинските лидери, съдейки по отзивите на потребителите, телефонът има класически дизайн. Продава се в бели и сиви цветове - и двете са високо ценени, тъй като се вписват във всеки интериор.

Телефонът има функция на високоговорителя, както и идентификационен номер на обаждащия се. Тя позволява на потребителя да се движи на около 50 метра от базата, докато е на закрито, за да вземе сигнала. Батериите тук са от тип AAA - те помагат на устройството да работи около 170 часа в режим на готовност и 18 часа по време на разговор.

Моделът може да бъде закупен за около 22 $

Предимства:

 • отлично съотношение цена / качество;
 • икономичен режим;
 • възможността за промяна на силата на звука.

недостатък идентифициран е само един - полифонични мелодии, които са много сходни помежду си.

4. Panasonic KX-TG1612

Panasonic KX-TG1612

Домашният безжичен телефон Panasonic с две слушалки е стилен и дори малко брутален, защото се продава изключително в тъмни цветове. Единственото, което се откроява на подобен фон, е синкавият компактен дисплей.

Радиотелефонът поддържа всички стандарти за комуникация, има идентификатор за руски номера и се захранва от две батерии AAA. Екранът на тръбите е монохромен и съдържа една линия.

Можете да закупите устройството за 35 $

Професионалисти:

 • поддържа заряд за дълго време;
 • издръжливо тяло;
 • комфорт при употреба.

минус необходимо е да натиснете зеления клавиш на слушалката два пъти, за да отговорите на повикването.

5.Panasonic KX-TG2512

Panasonic KX-TG2512

Класическият дизайн се предлага в няколко цвята. Всички те са атрактивни и практични за използване, подходящи за всеки интериор.

Комплектът включва две тръби и основа. Основните характеристики на радиотелефона: дневник за разговори за 50 номера, AAA батерии, обхват от 50 метра, монохромен двуредов екран.

Цената на устройството с голям брой положителни отзиви е 3 хиляди рубли.

Предимства на радиотелефон:

 • лекота на използване;
 • чист звук;
 • икономичен режим на работа.

недостатък хората наричат ​​досадната фраза „свързана“, когато се обадят.

6. Panasonic KX-TG6821

Модел от Panasonic KX-TG6821

Хората са склонни да избират безжичен телефон Panasonic по външен вид и тази опция е точно подходяща за най-претенциозните купувачи. Изглежда интересно и се продава в различни цветове, сред които определено ще има сянка за конкретен интериор на стаята.
Включва основа и тръба с квадратен дисплей без подсветка. Производителят снабди устройството с идентификатор на обаждащия се, високоговорител и цифров телефонен секретар.

Съответната ценова марка на радиотелефона е 3 хиляди рубли. средно аритметично.

Предимства:

 • комфорт по време на работа;
 • големи клавиши и букви върху тях;
 • просторен телефонен указател.

недостатък Този радиотелефон не може да постави слушалката вертикално върху равна повърхност.

7.Panasonic KX-TG8052

Модел от Panasonic KX-TG8052

Добър домашен телефон с два правоъгълни слушалки се предлага в бяло и черно. Клавишите са съответно сини и черни, което изглежда доста стилно.

Включва база и два слушалки, плюс допълнителна стойка. Устройството поддържа всички стандарти за комуникация, има няколко полифонични мелодии в паметта си и се захранва от батерии AAA. Други характеристики на модела: функция на високоговорителя, цветен екран, ECO режим, просторна памет.

Модел на радиотелефон се продава за 4 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • добър обхват;
 • просторен справочник;
 • модерна функционалност.

Благодарение на последния плюс в списъка, някои потребители приравняват този безжичен телефон със смартфони.

минус говори само отсъствието на телефонен секретар.

Кой домашен телефон Panasonic е по-добре да закупите

Оценката на безжичните телефони Panasonic за дома не включва лоши модели и затова всеки от тях е достоен за внимание от купувачите. Наистина е проблематично да намерите подходящо устройство, без да знаете точните изисквания за него, но има изход дори от такава трудна ситуация. Когато избират радиотелефон, нашата редакция препоръчва да се съсредоточи върху цената, броя на слушалките и функционалността. Цената на всички устройства съответства на техните възможности, но ако не искате да харчите много пари за това, можете да обърнете внимание на KX-TG1611 и KX-TG6811. Що се отнася до слушалки за разговори, в голяма стая с няколко абоната е по-удобно да се използват два, така че в този случай са подходящи моделите KX-TG1612, KX-TG2512 и KX-TG8052. Функционалността предполага удобството да използвате радиотелефон, така че ако трябва да получите добро оборудване, по-добре е да разгледате KX-TG6821 и KX-TG2511.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони