Рейтинг на домашните телефони със сим карта

В света на технологиите всеки човек има достъп до мобилна комуникация, благодарение на която е възможно да общува със своите близки и приятели на доста голямо разстояние. Но освен обикновените смартфони, радиотелефоните с поддръжка за SIM карти не губят своята актуалност. И въпреки че, второ, все още не е осигурена такава „фантазия“ функционалност, те се използват както у дома, така и в офиса. Тези устройства са по-разбираеми за работа и струват с порядък по-малко. Нашите експерти съставиха рейтинг на най-добрите домашни телефони със SIM карта през 2020 г., която представяме в статията.

Най-добрите домашни телефони със сим карта

Домашните телефони се превърнаха в едно от най-популярните джаджи за апартамент, дом или офис. Също така днес радиотелефоните, поддържащи сим карти, станаха в търсенето. В класацията на домашните телефони със SIM карта ще разгледаме най-практичните и функционални модели на най-популярните производители.

Някои от предлаганите джаджи са подходящи не само за дома, но и за офис употреба, което се обяснява с големия брой слушалки и богатата функционалност.

Прочетете също:

1. Задайте SHOPCARRY SIM 320

SHOPCARRY SIM 320 комплект

Радиотелефонът със SIM карта е проектиран в класически стил. Всички бутони тук са направени така, че да съответстват на цвета на тялото, а върху тях се открояват само надписите. Тялото на всеки отделен елемент от комплекта е матово.

Комплектът включва обикновен стационарен домашен телефон, както и радиослушалка с възможност за инсталиране на SIM карта и отделна стойка. Устройството поддържа всички стандарти за комуникация, може да работи в ECO режим и има няколко допълнителни функции. Последните включват: идентификатор на обаждащия се, говорител, бели и черни списъци, режим „Радио бавачка“. Акумулаторната слушалка също има монохромен дисплей.

Този модел може да бъде допълнен с външна антена, за да се подобри приемането на клетъчен сигнал.

Професионалисти:

 • добро оборудване;
 • индикация за заряд на батерията;
 • възможност за свързване на до 6 тръби;
 • цифров телефонен секретар;
 • Интернет връзка чрез Wi-Fi.

2. Комплект MT3020b

Комплект MT3020b

Домашен телефон, отзиви за който са оставени от хора от различни възрасти, всички харесват за модерен дизайн. Има основа и тръба, свързана с нея чрез жица. Всички елементи са направени в един и същи цвят. Бутоните са плоски и доста големи.
Стационарният модел е оборудван с функциите на високоговорител, повторно набиране, идентификатор на обаждащия се и изпращане / получаване на SMS съобщения. Тук батерията е доста добра, тъй като позволява на устройството да работи в режим на разговор за не повече от 9 часа, а в режим на готовност - до седмица. В допълнение към инструкциите и самия домашен радиотелефон, комплектът съдържа още антена и захранване.

Можете да закупите домашен телефон със SIM карта за около 3 хиляди рубли.

Ползи:

 • просторен телефонен указател;
 • подсветка на дисплея;
 • вградена батерия;
 • възможността да се използва като GPS модем.

недостатък бе открита само една - липсата на ключова подсветка.

3. Задайте SHOPCARRY SIM 310-2

SHOPCARRY SIM 310-2 комплект

Съдейки по отзивите на потребителите, харесват този модел домашен телефон по-точно заради външния му вид. Той е декориран в черно в класически стил. А формата на тръбите и клавишите върху тях напомня повече на мобилните телефони с бутони.
Този домашен телефон поддържа стандарта DECT, има вътрешно пренасочване на повикване и има прилична функционалност. Самият комплект се състои от основа, две тръби и стойка. Има капацитетна батерия - благодарение на нея устройството работи до 18 часа в режим на разговор. Телефонният указател ви позволява да записвате 50 контакта.

Устройството се продава средно за 10 хиляди рубли.

Предимства:

 • много езици на менюто;
 • отделни списъци с входящи и изходящи повиквания;
 • управление с помощта на навигационния ключ;
 • включен рутер за шлюз.

Минуси:

 • потребителите не харесват само обхвата на тръбите.

4. Фиксиран клетъчен GSM телефон "Termit FixPhone 3G"

Фиксиран клетъчен GSM телефон

Оригиналният домашен телефон с поддръжка за SIM карти е оборудван с антена, която е удобно разположена в ъгъла и не пречи на разговора. Тук тръбата е стандартна, свързана с основата с помощта на силна усукана жица. Всеки елемент от безжичния телефон е направен в матово черно. Всички клавиши, с изключение на този за високоговорителя, също са направени в черно.

Стационарен домашен телефон работи с всички оператори, оборудван е с големи клавиши и има рускоезично меню. Тук се предлагат допълнителни функции: високоговорител, идентификатор на обаждащия се, будилник, повторно набиране, пренасочване на повикване. Отделно отбелязваме екрана - той е течен кристал, има подсветка и възможност за промяна на контраста.

Има телефон за домашната поръчка на Termit FixPhone 45 $

Професионалисти:

 • възможността да се използва като 3G модем;
 • задаване на парола за сигурност;
 • изпращане и получаване на SMS;
 • автономно захранване.

минус счита се само кратък гаранционен срок.

5. Задайте SHOPCARRY SIM 283-2

SHOPCARRY SIM 283-2 комплект

Творчески проектираният безжичен телефон с двойна слушалка разполага със средни клавиши и компактен оранжев екран. Тръбите са с ергономична форма - могат да се поставят или поставят на повърхността.

Устройството се отличава с многоезично меню, обемни списъци с обаждания и sms, както и интересни стандартни мелодии за разговори. Разрешено е да свързвате до 4 слушалки към една база едновременно.

Домашен телефон със SIM карта може да бъде закупен средно 10 хиляди рубли.

Цената вероятно няма да се повиши някога, но е по-евтина 7–21 $ устройството е доста реалистично за закупуване.

Ползи:

 • удобен екран;
 • управление на навигационни клавиши;
 • леко тегло.

недостатък има само едно - слаби батерии.

6. Комплект ShopCarry SIM v231

ShopCarry SIM v231 комплект

Устройството е проектирано в черно - всеки елемент от комплекта е матов, но някои имат лъскави ивици. Формата на тръбата е класическа тук.

Изборът на домашен телефон със SIM карта означава висококачествен процесор и оптимална чувствителност. В това устройство има напълно достатъчно функции: забрана на повикване, функция за деца, идентификатор на обаждащия се, изчакване на повикване. Тук батерията е мощна - в режим на разговор ви позволява да работите без презареждане до 18 часа.

Моделът се продава средно за 108 $

Предимства:

 • поддръжка на два безжични стандарта;
 • вътрешно пренасочване;
 • списък на международни обаждания.

недостатък този домашен телефон се счита за слабо подбрани мелодии.

Кой радиотелефон със сим карта е по-добре да закупите

След като прегледахме рейтинга на най-добрите безжични телефони със сим карта, можем да заключим, че те са наистина полезни неща за всеки дом. Ако имате съмнения относно избора на правилния модел, трябва да се съсредоточите върху два критерия - цена и функционалност. Както знаете, колкото по-евтино е устройството, толкова по-малко възможности предоставя. Въз основа на това обобщаваме: моделите Kit MT3020b, SHOPCARRY SIM 310-2 и SIM 283-2, както и Termit FixPhone 3G не са подходящи за придирчиви потребители, които се интересуват само от разговори и телефонния указател, но домашните телефони SHOPCARRY SIM 320 и SIM v231 ще бъдат отличен избор за потребителите, които търсят повече функционалност.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони