Рейтинг на смартфони с NFC до 210 $

Смартфоните в съвременния свят са многофункционални устройства. Производителите се опитват да им дадат повече възможности, за да привлекат вниманието на потребителите към себе си, както и да улеснят живота на потребителя. Функцията NFC за безконтактно плащане заслужава специално внимание. Особено често се хвалят от жителите на мегаполисите, където вместо пари в брой като плащане за продукт или услуга, е достатъчно просто да поставите телефона на сензора. В нашата статия експертите по качество са съставили рейтинг на най-добрите NFC смартфони преди 210 $ - те са достъпни за всички и е малко вероятно някога да изпуснат собствениците си.

Най-добрите NFC смартфони преди 210 $

На Запад етикетите на NFC постепенно заместват обичайните баркодове в магазините. Те се появяват на хранителни продукти и ви позволяват да разберете не само цената, но и срока на годност на продукта. Предвид бързото развитие на технологиите през 21 век, вероятно този подход скоро ще изпревари страните от ОНД.

В тази връзка популярността на телефоните с NFC постепенно се увеличава и е почти невъзможно да ги заобиколите. Нашите редактори анализираха най-добрите оферти на пазара и допълнително въз основа на отзиви от клиенти направиха рейтинг на реалните лидери в категорията до 15 хиляди рубли.

1.Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6 / 64GB

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6 / 64GB с nfs до 15

Най-добрият смартфон на стойност до 210 $ изглежда стилно с NFC. Той има голям екран, където цялата повърхност е чувствителна на допир, с изключение на малък изрез за предната камера. Основните камери са разположени в задния център във вертикално положение. Бутоните за сила на звука и заключване са от една и съща страна.

Добър смартфон от Xiaomi с NFC модул работи на операционна система Android версия 9.0. Той е оборудван с четири основни камери с резолюция 64/8/2/2 MP. Капацитетът на батерията достига 4500 mAh. Устройството тежи около 200 грама и е с оптимални размери за средна длан.

Професионалисти:

 • просторна памет;
 • отлична производителност на камерата;
 • високо качество на сглобяване;
 • привлекателен външен вид;
 • лесен достъп до инженерното меню.

Инженерното меню позволява на обикновения потребител да промени скритите настройки на смартфона, но това трябва да се направи внимателно, защото поради незнание за неговите възможности можете лесно да превърнете приспособлението в "тухла".

минус се счита за не най-подходящия процесор за геймърите.

2.Samsung Galaxy A30s 32GB

Samsung Galaxy A30s 32GB с nfs до 15

Качествен смартфон на Samsung с единично изрязване на предната камера разполага с преливащ се заден капак. Изглежда доста модерно и се откроява от конкуренцията с обикновена тройна камера без никакви акценти или допълнения.
Положителните отзиви на потребителите сочат, че смартфонът поддържа две SIM карти. В допълнение, функциите включват 6,4-инчов екран и камера с резолюция 25/5/8 мегапиксела. Капацитетът на батерията в това устройство е 4000 mAh. Възможно е да закупите смартфон Galaxy A30s за 154–210 $, в зависимост от региона.

Ползи:

 • приятно изглеждащ дизайн;
 • добър капацитет на батерията;
 • бърз процесор;
 • възможност за отключване с пръстов отпечатък;
 • интересни емоджи в настройките на камерата.

Единственият недостатък хората наричат ​​тялото замърсено.

3. HUAWEI P30 lite

HUAWEI P30 lite от NSF до 15

Моделът с забележими рамки на предната повърхност има всички необходими елементи по тялото - предната камера отпред, бутоните за заключване и силата на звука отстрани, основната камера отзад. Капакът на калъфа с преливен многоцветен модел се откроява особено силно.

Смартфон с Android OS версия 9.0 поддържа две SIM карти едновременно.Вътрешната памет е снабдена със 128 GB, и ако е необходимо, тя може да бъде разширена с помощта на карта с памет на трети страни. Батерията не е много вместима тук - само 3340 mAh. Средната цена на даден продукт е 12-13 хиляди рубли.

Предимства:

 • зашеметяваща плътност на пикселите;
 • случай без маркиране;
 • бързо зареждане в стандартен режим;
 • солиден външен вид;
 • перфектен скенер за пръстови отпечатъци.

Като липса тук стърчи хлъзгава повърхност на кутията.

Когато телефонът се изплъзне от ръка, на помощ ще дойде прост прозрачен калъф за броня.

4.vivo Y19

vivo Y19 с nfs до 15

Творчески смартфон с изрез на камерата отпред има докосваща се задна повърхност. Има лек иридисцентен модел, както и основната камера - тя е поставена в ъгъла във вертикално положение. По-долу е златното лого на производителя.

Устройството със 128 GB вътрешна памет също е оборудвано с батерия 5000 mAh. Тежи около 193 г и има много удобни размери. В смартфона vivo Y19 има три основни камери - 16/8/2 MP. Що се отнася до екрана, диагоналът му достига 6,53 инча.

Професионалисти:

 • дългосрочна работа без презареждане;
 • ускорено попълване на такса;
 • бърза работа на всички модули;
 • отделен слот за карти с памет и SIM карти;
 • инсталиране на песни при разговор без програми на трети страни.

минус разглежда се липсата на RAM, която, уви, не може да бъде разширена по никакъв начин.

5.Samsung Galaxy A20

Samsung Galaxy A20 с nfs до 15

Телефонът е направен в обичайния стил на Samsung. Отпред има малък изрез на камерата. Клавишите за сила на звука и заключване са от дясната страна. Що се отнася до гърба на смартфона Galaxy A20, камерата е разположена в горния ъгъл, а производителят е монтирал скенер за пръстови отпечатъци наблизо.

Устройството работи на операционна система Android 9.0. Той има 32 GB памет, която може да се разширява според нуждите с карта с памет. Има само 3 GB оперативна памет, но тази цифра е достатъчна за повечето потребители. В джаджата има две основни камери - 13 Mp и 5 Mp. Добрата батерия позволява на смартфона да работи без презареждане за около два дни в активен режим. Купете смартфон с NFC до 210 $ ще успее в просто 154–182 $.

Ползи:

 • висококачествени снимки при всяко осветление;
 • силни високоговорители;
 • просторна батерия;
 • бърз отговор на потребителски команди;
 • умерена яркост, достатъчна при силна слънчева светлина.

недостатък хората наричат ​​не най-добрата чувствителност.

Когато купувате дебело стъкло за този телефон, трябва да сте подготвени за факта, че ще трябва да натиснете силно на екрана, за да контролирате устройството.

6.Xiaomi Redmi Note 8T 4 / 64GB

Xiaomi Redmi Note 8T 4 / 64GB с nfs до 15

Положителните отзиви за този смартфон идват поради атрактивния му външен вид. Той осигурява малки рамки на екрана, а сензорната повърхност е достатъчно голяма тук. Основните камери са разположени отзад - те са в горния ъгъл и са изложени във вертикално положение.

Устройството е оборудвано с 6,3-инчов екран. Капацитетът на батерията на 8T смартфона достига 4000mAh. Ако е необходимо, потребителят може да използва алтернативно две SIM карти от различни оператори. Производителят е предоставил четири основни камери - 48/8/2/2 Mp. Дизайнът тежи около 200 g, което е оптималният показател за съвременните продукти. Смартфонът се продава на цена от около 12 хиляди рубли.

Предимства:

 • луксозен екран;
 • висококачествени снимки през нощта;
 • силни високоговорители;
 • високоскоростен процесор;
 • достатъчен капацитет на батерията.

Като липса изпъква прекалено заоблен екран.

7. Honor 10i 128GB

Honor 10i 128GB с nfs до 15

Съдейки по отзивите на потребителите, този модел е достоен за внимание не по-малко от конкурентите си, с които е подобен на външен вид. Отпред има голяма сензорна повърхност, а малък заоблен изрез е предназначен за предната камера. Зад смартфона три цвята блестят, вливащи се един в друг, което се вижда ясно дори през прозрачния калъф.
Операционната система на въпросната джаджа е Android версия 9.0.Има три камери с резолюция 24/8/2 MP. Количеството RAM достига 4 GB. Освен всичко друго, ще подчертаем батерията - капацитетът й е 3400 mAh, но зарядът е достатъчен за около 1,5-2 дни активно използване на програми. Можете да си купите смартфон от серия 10i за около 175 $

Професионалисти:

 • липса на изоставания;
 • страхотна камера;
 • достатъчно памет;
 • високоговорими и основни говорители;
 • висока скорост.

минус тук беше открито само едно - яркостта на екрана не е достатъчна при ярка слънчева светлина.

8.realme 5 64GB

realme 5 64GB с nfs до 15

Завършва рейтинга на смартфони с NFC модул до 210 $ модел с големи размери. Този смартфон изглежда модерен в ръцете на всеки потребител, но за някои може да изглежда твърде голям и не напълно удобен.

Техническите характеристики на телефона приятно изненадват много купувачи: Android версия 9.0, 3 GB RAM, капацитетът на батерията е точно 5000 mAh. Основните камери трябва да се разглеждат отделно - тяхната разделителна способност достига 12/8/2/2 мегапиксела. Средната цена на смартфон достига 147 $

Ползи:

 • достатъчен капацитет на батерията;
 • висококачествени видеоклипове и снимки на основната камера;
 • цената съответства на качеството;
 • подходяща резолюция на екрана.

недостатък Счита се за не най-доброто представяне на Bluetooth модула при свързване на безжични устройства.

Кой смартфон с NFC преди 210 $ Купува

Настоящият рейтинг на смартфони с NFC функция до 210 $ представляват джаджи, чиято цена е напълно съобразена с качеството. Техните технически характеристики изумяват потребителите, не им позволяват бързо да вземат решение за избор на покупка. Но нашите експерти винаги са готови да помогнат на своите читатели в приоритизирането на функциите на устройството. Днес се открояват два важни критерия за избор на смартфон - капацитет на батерията и разделителна способност на камерата. Така според първия критерий печат моделите vivo Y19 и realme 5, според втория - Xiaomi Redmi Note 8T и Redmi Note 8 Pro.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони