Рейтинг на интелигентните везни на Xiaomi

Интелигентните везни от популярен производител на електроника позволяват на потребителите непрекъснато да следят телесното тегло и да поддържат здравословен начин на живот. С такова устройство в къщата лесно можете да преминете към правилния ритъм на живот, да установите хранене и да увеличите активността, като същевременно се грижите за собственото си тяло в същото време. Нашите експерти са избрали наистина най-добрите умни везни Xiaomi за нашите читатели. Тези модели са много популярни, освен това, те са напълно достъпни за всеки съвременен човек.

Най-добрите Xiaomi интелигентни везни

Везните Xiaomi изглеждат стилно, въпреки че са декорирани в минималистичен стил. Събраната селекция от устройства може спокойно да се нарекат истинските лидери на Xiaomi. Това може да се види както в рецензиите на реални купувачи, така и в техническите характеристики на джаджи.
Всъщност гамата от интелигентни везни на Xiaomi е няколко десетки продукта. Експертите на Expert.Quality успяха да отделят от широката гама само онези джаджи, които се считат за търсещи в момента и ще останат същите години по-късно.

По-добре е да поръчате интелигентни везни чрез интернет, тъй като винаги има наличен асортимент от модели на "рафтовете" на виртуални магазини, често продавани с отстъпки.

1. Xiaomi Mi Композиция на тялото 2

модел Xiaomi Mi Композиция на тялото 2

Не знаейки кои везни са по-добри за закупуване, определено трябва да обърнете внимание на този модел. Заема първо място поради своята висококачествена функционалност и креативен дизайн. Самата структура е направена в квадратна форма със заоблени ъгли, в бяло. В ъглите има сиви кръгове, които просто изпълняват основните функции на устройството.

Интелигентните везни Xiaomi Mi Body с диагностика са свързани към смартфон чрез Bluetooth. Те лесно определят съотношението на мастната и мускулната тъкан, както и пропорцията на водата в тялото. Максималното натоварване на този модел е 150 кг. Освен това има функции за автоматично включване и изключване. Интелигентните везни Xiaomi Mi Body Scale 2 се продават на средна цена 42 $

Професионалисти:

 • интересен дизайн;
 • точни показания дори на неравни повърхности;
 • ясни цветове на екрана;
 • бърза връзка с телефона;
 • съответствие на цена и качество.

минус тук успяхме да намерим само едно - липсата на батерии в комплекта.

2. Xiaomi Mi Smart Scale 2

модел Xiaomi Mi Smart Scale 2

Интересната умна скала с преливащо се лого в центъра има стандартна квадратна форма със заоблени ъгли. Екранът тук е малък, но тук основните резултати се вписват доста добре.

С модела на стъклената платформа трябва да се работи внимателно, тъй като може да се повреди лесно при рязко ударение с твърди предмети.

Скалата се свързва с телефона чрез безжична система Bluetooth. Те са оборудвани с индикация за рестартиране, както и икони с подсветка на екрана. Такова устройство запомня потребителски данни, но ако има няколко члена на семейството, използващи приспособлението, възниква объркване - везните записват данни подред. Ще бъде възможно да закупите интелигентни везни от Xiaomi за около 20 $

Ползи:

 • приятен на допир повърхностен материал;
 • лаконичен дизайн;
 • наличието на батерии в комплекта;
 • висока скорост на измерване;
 • Удобно проследяване на динамиката на един потребител.

Единственият недостатък е лесно замърсен случай.

3. Xiaomi Mi Скала за състав на тялото

модел Xiaomi Mi Скала за състав на тялото

Умната водна мазнина и мускулна скала има еднаква квадратна форма и четири сиви кръга на повърхността за по-удобна употреба. Те се продават изключително в бяло и изглеждат доста стилно.

Съдейки по прегледите, моделът се справя със задачата за високи оценки, тъй като осигурява най-точното измерване. Разрешено е да се натовари състав на тялото на Xiaomi до 150 кг. Тук има функция на автоматично запомняне на данните на собственика, което ви позволява да не се притеснявате при записването на постигнатите резултати. Символите на дисплея са добре осветени, което прави данните видими по всяко време на деня и при всяка светлина.

Предимства:

 • ниско тегло на конструкцията;
 • модерен дизайн;
 • бързо издаване на индикатори;
 • работа дори на крив под;
 • моментална връзка с приложението на смартфона.

Като липса не всеки разбира инструкциите в комплекта.

4. Xiaomi Mi Smart Scale

модел Xiaomi Mi Smart Scale

Монохроматичният модел често получава положителни отзиви за стилния си вид и отсъствието на ненужни елементи. На повърхността е предвидено само преливно лого - то се намира в центъра и не пречи на собственика по време на работа на приспособлението.

Електронните везни с максимално натоварване от 150 кг показват точни резултати. Те са начини за автоматично включване и изключване при нужда. Производителят е предоставил тук като допълнение индикация за заряда на батерията. Символите на дисплея са с подсветка, както при други модели, така че резултатът от претеглянето може да се гледа при всяка светлина.

Професионалисти:

 • висока точност на измерване;
 • удобство при свързване с телефона;
 • няма ограничения за минималното тегло;
 • автоматично прехвърляне на данни към смартфон;
 • модерно дизайнерско решение.

Единственият минус е лесно замърсената повърхност на кутията.

Най-добре е да почистите устройството от петна със специални кърпички за компютри, за да не повредите сензорите.

5.XIAOMI MI SMART YUNMAI MINI 2

Творчески проектираната скала има равна повърхност с приятен завършек. Те не се подхлъзват на пода поради гумираните крачета.
Китайски продукт може лесно да работи цяла година. Той бързо се синхронизира с вашия смартфон, като същевременно не поставя сериозни изисквания към Bluetooth версията. Средната цена на модела е 32 $

Ползи:

 • съхраняване на данни за 10 потребители;
 • удобен дисплей;
 • дълъг гаранционен срок;
 • захранва се от конвенционални батерии;
 • скорост на работа.

недостатък хората наричат ​​дълга wifi връзка.

6.Xiaomi Скала за мазнини в тялото 2

модел Xiaomi телесна мазнина 2

Забележимите диагностични везни изглеждат стилно в интериора на всяка стая. Те се транспортират лесно поради ниското си тегло. Размерите тук са стандартни, така че стъпалото на потребителя ще пасне идеално за пълно измерване.

Умните везни на Xiaomi Scale 2 са изработени от устойчива пластмаса. Връзката с телефона се осъществява по обичайния безжичен начин - за това не е необходимо да имате знания в областта на електрониката, тъй като това ще бъде достатъчно, за да изтеглите официалното приложение Mi Fit.

Предимства:

 • измерване на 13 параметри на тялото;
 • моментална синхронизация със смартфон;
 • висококачествен вграден чип;
 • Бърз отговор.

недостатък се появява нежеланието на употреба от бременни жени

7.Xiaomi Yunmai mini Smart 2T

модел Xiaomi Yunmai mini Smart 2T

Класацията на интелигентните везни на Xiaomi е допълнена от модел с правоъгълни вложки в ъглите, които отговарят за работата на устройството. На външен вид продуктът не се различава много от своите „колеги“. Прост и сбит външен вид и прецизна работа.

Положителната обратна връзка от потребителите най-често идва относно минималното отклонение в резултатите. Тук е изграден ултра прецизен сензор, способен да различи дори чаша вода, изпита от човек.

Професионалисти:

 • бели дробове;
 • трайна повърхност;
 • стилен външен вид;
 • незабавна връзка с телефона.

минус се отчита необходимостта от равна повърхност за измервания

Кои интелигентни везни Xiaomi да купя

Класацията на най-добрите умни везни на Xiaomi включва висококачествени продукти, всеки от които е различен от конкуренцията по свой начин и заслужава място в дома на прогресивния потребител. Всички те перфектно помагат в контрола на теглото и работят без оплаквания от собственика. Но изборът на подходящ модел може да бъде труден поради многото възможности на устройствата. Нашите редактори препоръчват да обърнете внимание на цената на приспособлението, тъй като функционалността на продуктите е подобна. И така, най-евтиният продукт е Yunmai mini Smart 2T, а статусът на най-скъпите модели отива в Mi Body Composition Scale 2.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони