13 най-добри сушилни за коса

За всяка жена е важен външният й вид и особено прическата. Съвременните дами е малко вероятно да се съгласят да излязат навън без шик стайлинг, защото винаги е приятно да привличате вниманието на околните. Поради това търсенето на всички видове електрически уреди нараства, което ви позволява да подредите косата си в ред за кратък период от време. Една такава иновация е сешоарът. Тя е добра за способността си едновременно да изсушава кичури и да ги стилизира. Изборът на това устройство не е лесна задача, но оценка на най-добрите сешоари може да помогне за решаването му. Нашите експерти отличиха наистина най-качествените и най-ефективните модели, разпределяйки ги в различни категории.

Най-добрите евтини сешоари за коса

Когато има желание за закупуване на сешоар за къса или дълга коса, но финансовото състояние не позволява да се имат предвид скъпите модели, момичетата просто се отчайват и изхвърлят тази „неуспешна“ идея. Не всеки знае, че дори и за малко количество е възможно да се закупи висококачествено устройство, което изпълнява работа не по-лошо от професионалните устройства.

Представените по-долу три лидери напълно отговарят на изискванията на съвременните модни жени. Сешоари от този списък имат достатъчна функционалност, набор от дюзи, редица режими на работа и температури, за да угоди на собствениците си и да ги обслужват дълго време.

1. Galaxy GL4406

Galaxy GL4406

Първата позиция в класацията на най-добрите сешоари за коса с право е заета от модел с компактни размери. На късата му дръжка са удобно разположени стойка и бутон за захранване.

Такъв сешоар е по-подходящ за собствениците на къси кичури, тъй като дължината на дюзите също не е твърде голяма тук.

Устройството работи с мощност 1200 W. Комплектът включва и двата стандартни приставки - четка и концентратор. Трябва също така да се отбележи, че въртящият се кабел улеснява процедурата за стилизиране.

Средната цена на сешоар достига 11 $

Ползи:

 • ускорен процес на създаване на прическа;
 • ефект "като след салона";
 • кръглата дюза перфектно завърта краищата;
 • широката масажна глава се изправя идеално.

недостатък Счита се за тънка жица, с която трябва да се работи внимателно.

2. BBK BHC1000ICR

 BBK BHC1000ICR

Този евтин сешоар се предлага в бяло и черно за стилен външен вид. Дръжката е удобна тук - с удължение към края. Бутоните за управление са разположени на сешоара в правилното положение, така че лесно да ги достигнете с пръст, докато държите устройството с една ръка.

Мощността на устройството достига 1000 W. Освен това производителят е предвидил функцията за подаване на студен въздух и йонизация. Що се отнася до температурните режими, има само три от тях. Други характеристики на модела за сешоар-гребен: керамично покритие, автоматично завъртане на прикачени файлове, захранващ кабел от 1,8 метра, включени 2 приставки.

Средната цена на устройството е 18 $

Професионалисти:

 • високо качество на сглобяване;
 • нежно покритие;
 • подаване на студен въздух;
 • трайни и удобно сменяеми дюзи 40 мм и 50 мм;
 • наличието на йонизационната функция.

Според отзиви за сешоар BHC1000ICR минуси не е намерен.

3. Polaris PHS 0746

Polaris PHS 0746

Устройството с по-дебела дръжка и интересен дизайн е снабдено с превключвател за скорост. Удобно е да го движите с палец по време на работа, тъй като повърхността му не се подхлъзва. А до този регулатор има бутон за включване на устройството, който също не причинява неудобства по време на работа и дори не пречи на прикачените файлове, въпреки че е разположен близо до тях.

Сешоарът е подходящ както за фина, така и за нормална коса. Работи с мощност 700 вата. Той осигурява 3 режима на работа, както и чифт кръгли дюзи с различна дебелина и гребен за стайлинг.

Можете да си купите четка за сешоар за около 15 $

Предимства:

 • лека конструкция;
 • защита от прегряване;
 • тиха работа;
 • не се заплита и не наелектризира косата.

Недостатъци:

 • ниска мощност.

Най-добрите сешоари за коса с въртяща се дюза

Дюза, която може да се върти независимо, е точно този нюанс, който липсват много днешни красавици. Тъй като не всички дами майсторски работят с ръцете си, докато изсушават косата си, такава четка е идеална за тях, за да улесни и ускори процеса.

По-долу са представени най-добрите модели сешоари в тази категория. Те са подходящи както за къси, така и за дълги къдрици. Но тези устройства са особено добри, когато работите с неподправена коса.

1. Philips HP8664 Volumebrush

Philips HP8664 Volumebrush

Водещият авиолитър с въртяща се дюза изглежда доста добре. Той има дебела дръжка, която е удобна за държане в ръката, където има само два регулатора (скорост и температура), както и чифт ключове за управление на движението на дюзата.

Дръжката на устройството е направена в бяло, поради което ясно видимите пукнатини, петна и пръстови отпечатъци по него са често срещано нещо.

Основните характеристики на модела: мощност 1000 W, 3 режима на нагряване и 5 режима на работа, дължина на кабела 1.8 метра, общо тегло 600 г. Йонизацията служи като допълнение. И още една приятна особеност е материалът на четката (закрепване) - естествени четина.

Продава се от четката за сешоар за 52 $ средно аритметично.

Ползи:

 • удобен за държане в ръка;
 • невъзможност за увреждане на косата;
 • голям брой режими на работа.

недостатък купувачите смятат липсата на функция за студена вентилатор.

2. BBK BHC1000ICR

модел BBK BHC1000ICR

Отзивите на собствениците на този модел доста често показват ергономичността на дизайна - лесно преместващ се вертикален регулатор на скоростта и хоризонтални бутони за управление на въртенето на дюзата. Размерът на работната част е почти половината от дължината на дръжката, което прави устройството още по-удобно.

Сешоарът е с мощност 1000 W, три температурни режима, както и функциите на студено издухване и йонизация. Дизайнът е перфектно допълнен от въртяща се тел и висящ контур. Покритието тук е керамично.

Средна цена на устройството - 18 $

Професионалисти:

 • значителна мощност;
 • включени необходимите прикачени файлове;
 • удобно управление на завоите на работната глава.

минус има несменяем прът, което затруднява използването на устройството само като сешоар.

3. Rowenta CF 9530

Rowenta CF 9530

Добрият авионосец с въртяща се дюза е с компактни размери. Дръжката също е удебелена тук, но производителят реши да постави бутоните и превключвателите не на една повърхност, а в кръг. Поради това, разбира се, потребителят ще трябва да свикне да работи с устройството, въпреки че като цяло няма особени затруднения в това.

Моделът е оборудван с въртящ се проводник, чифт температурни режими и същия брой работни скорости. Покритието е керамично. Що се отнася до мощността, тя достига 1000 вата. Ако желаете, устройството може да бъде окачено на кука, като се използва специален контур, който може да издържи целия товар на конструкцията.

Цената на сешоар е 4 хиляди рубли. средно аритметично.

Предимства:

 • висококачествена четина;
 • наличието на защитни капаци за всички приставки;
 • компактност и леко тегло.

Недостатъци:

 • липса на термично покритие;
 • шум по време на работа.

4. BaBylissPRO BAB2770E

BaBylissPRO BAB2770E

Една от най-добрите четки за сешоар за коса може да се похвали с модерен дизайн.Той има преливна дръжка, където превключвателите са с интересна форма, поради което е много по-удобно да ги премествате.

Бутонът за управление на въртенето на работната част стърчи малко, така че ще отнеме много време да се адаптира към него.

Мощността на устройството прави малко хора щастливи, тъй като достига само 800 W, но останалите характеристики са в идеален ред. Сешоарът има функция за подаване на студен въздух и три режима на работа. Предлага се с две дюзи с различни размери, както и с подвижен филтър.

Можете да си купите модел за около 63 $

Ползи:

 • изсушава и стилизира косата добре;
 • трайност;
 • комбинирани и умерено меки четинки.

Недостатъци:

 • се справя по-добре с къси кичури;
 • липса на капак за съхранение и транспортиране.

Най-добрите изсушители за стилизиране на косата

Ако трябва да изберете сешоар за дълга коса, за да го къдрите редовно, струва си да разгледате моделите с комплекта за къдрене. Такива устройства са с голямо търсене, тъй като са подходящи за всяко направление и вършат работата си перфектно.

Горните три модела по-долу зарадват собствениците им с възможността да създават както фини вълни, така и добре очертани къдрици. С всеки от тези уреди можете да оформите косата си за небрежна разходка или сериозно вечерно събитие.

1. Philips HP8668 StyleCare

Philips HP8668 StyleCare

Добрият сешоар изглежда като фенерче. Не може да се нарече компактен, въпреки че е твърде голям. Удобството на дръжката се постига благодарение на изтъняването й на мястото, където трябва да се намира ръката на собственика. Подреждането на бутоните и контролите е стандартно тук - в горната част в един ред.

Общата идея за сешоар може да се формира според основните характеристики: мощност 800 W, дължина на кабела 1,8 метра, функции на йонизация и студено издухване, керамично покритие.

Устройството за коса се продава средно за 45 $

Професионалисти:

 • няма отрицателен ефект върху косата;
 • не пече глава с никаква скорост;
 • наличието на дюза за къдрици в комплекта.

минус се счита за ниска мощност.

2. Четка за сешоар за къдрене на коса GA.MA Turbo Ion-CX (GH0102)

GA.MA Turbo Ion-CX (GH0102)

Този модел влезе в класацията с причина. Огромният му успех се дължи не само на неговата функционалност, но и на дизайна му - удебелена дръжка с вертикално поставен контрол на скоростта и бутон за изключване. А сешоарът е направен в черно и червено, което изглежда много хубаво и привлекателно.

Устройството е с мощност 1200 W, способно да доставя не само топъл, но и студен въздух. Предлага се с чифт щипки и хъб. Що се отнася до режимите, има три от тях. Захранващият кабел за това устройство е дълъг и въртящ се.

Цената на сешоар - 63 $

Предимства:

 • стилен външен вид;
 • мека четина;
 • ефективна работа.

недостатък има само едно - четините бързо се "разнасят" и стават неизползваеми.

3. SUPRA PHS-2050N

SUPRA PHS-2050N

Моделът с преливно тяло и устойчиво на надраскване покритие е направен в един цвят. Единственото, което се откроява на дръжката, е името на производителя. Създателят смята този тип за най-изгоден, в което, съдейки по отзивите на жените, той е абсолютно прав. Всички приставки в комплекта са направени в същия стил.

Сешоар с мощност 800 W е в състояние да доставя студен въздух, но функцията за йонизация не е предвидена тук. Тук има само две скорости, а броят на температурните режими достига три. Оборудването на това устройство е на височина: дифузор, четка, концентратор, кърлинг щипки.

Цената на устройството е неочаквана за много купувачи - 12 $ средно аритметично.

Ползи:

 • лекота на управление;
 • евтинията;
 • качествени дюзи.

Недостатъци:

 • ниска мощност;
 • няма случай.

Най-добрите сешоари за коса с прибиращи се зъби

Говорейки за това коя сешоар е по-добре да закупите, определено трябва да обмислите опции, които предполагат възможността да се скрие карамфилът. Тази способност прави устройството по-практично и модерно, което вдъхва увереност на съвременните момичета.

Следва подробно описание на трите сешоари за коса в тази категория. Всички те са достойни за внимание, дори само поради причината, че цената им е напълно приемлива за повечето клиенти, а наборът от прикачени файлове и функционалност радва дори повече от предишните устройства.

1. Philips HP8662 Essential Care

Philips HP8662 Essential Care

Сешоар с прибиращи се зъби от популярна марка е направен в светли цветове. Той има само бутон за захранване и заоблен контрол на скоростта - и двата контрола са малки, но удобни за работа.

Това устройство работи с мощност 800 W. Допълнителните функции включват йонизация и студен въздушен поток. Броят на режимите на отопление и работните скорости е един и същ тук - 3. Проводникът за свързване към мрежата е умерено дълъг и достига 1,8 метра.

Моделът може да бъде закупен за около 32 $

Професионалисти:

 • съответствие на цена и качество;
 • леко тегло;
 • интуитивни контроли.

минус собствениците смятат само ниското качество на материалите за производство.

При първия удар тялото на сешоара може да се повреди, но при внимателно боравене устройството ще издържи дълго време.

2. Polaris PHS 1202

Polaris PHS 1202

Сешоарът за изправяне на косата е предназначен за любителите на изкуството, тъй като е направен в изискан стил. Дръжката е покрита с красив шаблон с нехлъзгащ слой, а превключвателят е лъскав. Дизайнът на тази сешоар не е много дебел, но много дълъг, поради което изглежда по-скоро като удобна съветска кърлическа ютия.

Устройството 1200W има три режима на работа и функция за хладен въздух. В комплекта има три приставки и ако желаете, можете да си купите други в магазина - те се продават на ниски цени, но гамата е много широка.

Цена на сешоар - 21 $

Предимства:

 • благоприятна цена;
 • защита от прегряване;
 • подаване на студен въздух;
 • не заплита косата.

недостатък можете да наречете обемността на конструкцията поради дължината, но е напълно възможно да свикнете с нея.

3. Philips HP8656 ProCare

Philips HP8656 ProCare

Сешоарът Philips с прибиращи се зъби е оборудван с малка, но широка дръжка, на която са подчертани контролните бутони. Устройството се побира лесно в ръката поради оптимално съчетаната дължина на дръжката. Плюс това, неплъзгащото се покритие и плътно разположени контроли ви позволяват бързо да свикнете с устройството.

Мощността на сешоара е 1000 W. Покритието е керамично. Допълнителни функции са студен въздушен поток и йонизация. Дължината на въртящия се кабел е малко по-дълга, отколкото при другите модели - 2 метра.

Телта често се заплита поради малката си дебелина, затова веднага след закупуването и преди всяка употреба в бъдеще се препоръчва да го изравните добре, като прокарате ръката си по цялата му дължина.

Можете да закупите устройство на средна цена 45 $

Ползи:

 • леко тегло;
 • йонизация;
 • ясно управление;
 • много прикачени файлове.

недостатък шумни актове на работа.

Какво да си купим четка за коса за сешоар

Най-добрите изсушители, изброени по-горе, вършат чудесна работа. Те са в състояние не само да изсушат косата след водни процедури, но и да я приведат в ред. Моделите с достъпни цени са идеални за купувачи с ограничен бюджет, но които ценят качеството. Опциите с въртящи се приставки си струва да се обмислят за онези, които трудно създават ръцете си, когато създават прическа. Устройствата за къдрене ще зарадват красавици с дълги и къси коси, които предпочитат къдриците. А сешоар-четки с възможност за премахване на зъбите определено ще се хареса на любителите на леко вълнообразни кичури.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфони и телефони