ТОП на най-добрите трансформаторни колички

Появата на бебе в семейство е не само щастие, но и притеснения. Родителите трябва да отделят много пари и време за избора на нещата, от които се нуждае детето им. Една от съществените покупки е количка. Тя играе ролята на първи транспорт за новородено и затова трябва внимателно да подходите към нейния избор. Днес най-популярните са колички за трансформатори. Те се отличават с възможността за незабавно превръщане от люлка в ходещ блок и обратно. Благодарение на това решение родителите имат възможност да спестят пари и да не купуват всеки компонент на количката отделно. Оценката за трансформация на детски колички, съставена от нашите експерти, е готова да ви помогне при избора на превозно средство.

Как да изберем трансформируема количка

Важно е всеки родител да избере правилната трансформираща количка за новородено, така че детето да се чувства комфортно в него, а майките и татковците не трябва да изпитват дискомфорт по време на всяка разходка. За целта трябва да се обърне внимание не само на разходите и външния вид на автомобила, но и на техническите му параметри. Те включват:

 1. Сила на седалката... Този параметър се счита за най-важния, тъй като положението на бебето в люлката зависи от него. Дъното трябва да е силно, равномерно и умерено твърдо. Това ще му позволи да не провисва и ще предотврати увреждане на все още неоформената костна система на детето.
 2. Размери... Трансформиращата количка трябва да е просторна и удобна за „пътника“. Но в същото време трябва да се вземе предвид фактът на преминаването на конструкцията през врати. Освен това, ако в бъдеще се планира транспортирането на деца в автомобил, е важно да изберете неговите сгънати размери в съответствие с капацитета на багажника.
 3. Колела... Малките колела са идеални за маневреност и лекота на количката, но не забравяйте, че те ще се забият в дупки и дупки. Изхождайки от това, за да се движите по неравен терен, по-добре е да изберете големи колела, а компактните колела също ще работят върху гладък асфалт. В този случай е по-добре да изберете плаващи колела, които могат да се въртят на 360 градуса, което ще даде на самата инвалидна количка мобилност и мобилност.
 4. Флип дръжка... Той предвижда възможността трансформаторната количка да се движи в две посоки - с лицето на бебето или обратно към родителя. Този параметър е особено важен за децата, които вече са се научили да седят, тъй като трябва да виждат не само мама и татко, но и света около тях. Също така е много удобно да промените позицията на детето в зависимост от посоката на дъжд, сняг или силен вятър, ако времето е хванато по време на разходка.
 5. спирачки... Най-популярният вариант се счита за блокиране на колелото с тръба, след натискане на което са блокирани две или всички колела. Системите с спирачен педал за всяко отделно колело не са толкова интересни и удобни, така че купувачите рядко ги избират. А най-оптималната спирачна система се счита за модерна ръчна - просто трябва да натиснете лоста с ръка и транспортът ще спре.
 6. Амортисьори... Тези елементи гарантират безпроблемно каране на автомобила, както и допълнителен комфорт за детето.Пружините и спиралните пружини са най-добрият избор, тъй като са известни със своята надеждност и издръжливост. Останалите опции често получават отрицателни отзиви, тъй като причиняват неудобство както на родителите, така и на децата.

Като вземете предвид препоръките на нашите редактори при избора на количка за дете, можете да бъдете напълно сигурни, че моделите с такива характеристики ще бъдат удобни за повечето родители.

Най-добрите евтини конвертируеми колички за новородени

Ако се фокусирате върху сегмента с ниски цени, когато избирате количка, не бива да мислите, че подобни модели ще бъдат лоши. Според многобройни отзиви на опитни родители, дори евтините транспортни средства за бебета са в състояние да задоволят изискванията на родителите и на самия „пътник“, осигурявайки му пълна безопасност и комфорт.

Освен това нашите експерти представят първите три модела на бюджетни цени. Такива трансформиращи колички се произвеждат в различни страни и не позволяват да се съмняват в тяхното качество и издръжливост.

1. Линия на усмивка ALF I (с превозвач)

трансформатор Smile Line ALF I (с носене)

Първата евтина конвертируема количка изглежда безупречно и се счита за удобна поради своя добре обмислен дизайн. Тя се движи на четири големи колела, които могат да преодолеят всякакви препятствия. И този модел е рамкиран в два съвпадащи цвята.
Версията за бебета е оборудвана със сгъваема дръжка, качулка от плат и здрава кошница за пазаруване от раждането. Тук производителят е осигурил пружинна възглавничка, благодарение на която бебето няма да почувства неравности по пътя. Комплектът включва сенник, носач, чанта за малки предмети и нос за крака.

Ще бъде възможно да закупите количка за около 7 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • лесно се разгъва;
 • обемна кошница за неща;
 • комфорт за детето;
 • трайност;
 • висококачествени материали за производство.

минус има само отсъствие на въртящ се механизъм за колелата.

2. Алис Амелия

Трансформатор Alis Amelia

Четириколесното превозно средство за деца под 3 години изглежда достатъчно голямо, но при сгъване заема малко място. В него има всичко необходимо - торба, прикрепена към дръжката, кошница за пазаруване, сгъваема качулка. В продажба има различни цветове за всеки вкус - от най-тъмните до най-леките.

Количката за бебета е сгъната от раждането поради механизма "книга". Колелата му са от полиуретан. Възглавничката е с пружина, така че неравностите в този модел не са ужасни.

Ползи:

 • сменяеми колела;
 • висока способност за проходимост по снежни пътища;
 • товароносимост;
 • преносима люлка;
 • надеждност.

Като липса ще подчертаем само неудобството при повдигане на гърба.

3. Belecoo 2 в 1

трансформатор Belecoo 2 в 1

Добре утвърдената марка Belecoo винаги произвежда само качествени колички и този модел не е изключение. Родителите харесват продуктите на марката заради безупречното им качество, универсалност и лекота на използване.

Трансформираща се количка със сгъваем механизъм „книга“ се движи на 4 колела - предните колела имат половин диаметър от задните. Структурата тежи около 12 кг и може да издържи товар до 15 кг.

Можете да закупите този модел за 122 $

Предимства:

 • по-добра маневреност;
 • атрактивен дизайн;
 • наличието на матрак за столче за кола;
 • лигавник като подарък;
 • обратима люлка.

Belecoo 2in1 няма кръстосана дръжка, но завъртането на лицето или детето на родителя все още се извършва - с помощта на люлка, което е много по-удобно.

Единственият недостатък може да се нарече свободно прилягане на мрежата против комари към краищата.

Най-добрите колички за средна категория

В средната категория има не по-малко качествени колички. Тези модели са идеални за хора, които наистина ценят функционалността и издръжливостта. Със сигурност не са по-ниски от по-скъпите си братя. В допълнение, такива превозни средства са оборудвани с важни структурни елементи, които повишават нивото на комфорт.

По-долу на вниманието на читателите е класация на най-добрите детски колички-трансформатори от средната ценова категория. Всички те са адаптирани към различни климатични условия и пътна настилка, което и днес оставя много да се желае.

1. Индиго Максимо

трансформатор Indigo Maximo

Тази голяма 3-в-1 трансформираща количка е проектирана в различни цветове, така че избирането на опция за момче или момиче не е трудно. Изглежда стандартно - чанта, кошница, нос, качулка. Тук няма нищо излишно и всички необходими елементи са удобно поставени.
Количката с 4 надуваеми колела е идеална за бебета от 0 до 3 години. Амортисьорната система е с пружина и е много надеждна. Освен това, този модел е с регулируема по височина дръжка на рокер и кошница за пазаруване. Средната цена на превозното средство е 161 $

Професионалисти:

 • издръжливи колела;
 • лекота на управление;
 • леко тегло;
 • по-добър дизайн;
 • бърз монтаж;
 • креативен външен вид.

минус същото не е изолираният нос на краката.

Дори и с летен нос, бебето ще бъде топло вътре в количката, тъй като е изолирано отстрани и не се издухва от различни страни.

2. Теди Даяна ПКЛ

Трансформатори Teddy Diana PKL

Една от най-добрите конвертируеми колички за новородени не е направена в един цвят, за разлика от конкурентите си. Тук има креативни модели, които допълват външния вид на модела и го правят представим.

Транспортът за деца под три години е съставен от механизма "книга". Тежи около 14 кг. Колелата са надуваеми и много големи, а ако е необходимо, могат да се свалят.

Ползи:

 • леко тегло;
 • висока способност за проходимост при всякакви условия;
 • обемна кошница;
 • не е издухан от вятъра;
 • по-добра стабилност.

недостатък има само едно - лоша маневреност при обръщане на детето назад към родителя.

3. Индиго Санчо

Индиго Санчо трансформатор

Детската количка-трансформатор с кръстосана дръжка е създадена от световно известен производител. Те, като всички продукти на Indigo, са изработени от естетични и тактилни цветни материали.

Моделът със сгъваем механизъм „книга“ се движи на 4 надуваеми колела. Той осигурява надеждна пружинна възглавница, така че бордюрите и неравностите да могат да се движат безопасно. Що се отнася до товара, въпросният транспорт може да издържи до 15 кг от теглото на детето.

Ще бъде възможно да закупите количка от Indigo за средно 12 хиляди рубли.

Предимства:

 • товароносимост;
 • добро усвояване на шока;
 • устойчива броня;
 • надеждни предпазни колани;
 • шик оборудване.

Според отзивите, недостатък купувачите наричат ​​теглото на конструкцията.

4. Полмобил Карина

трансформатор Polmobil Karina

Трансформираща се количка с големи колела изглежда привлекателна до всеки родител. Дизайнът й съдържа както обикновени, така и отпечатани елементи.

Версията за бебета от раждането до 3 години има пружинна възглавница и подвижни колела. Дръжката е обратима, с регулируема височина. Освен това производителят е предоставил петточкови предпазни колани с меки подложки.

Средната цена на модела достига 147 $

Професионалисти:

 • просторна люлка;
 • прозорец за наблюдение;
 • 3 позиции на облегалката;
 • надеждни предпазни колани.

минус не трябва да се нарече най-издръжливата мрежа против комари

Най-добрите луксозни трансформатори за детски колички

Луксозната ценова категория се счита за най-скъпата, но това се дължи на прилагането на най-подходящите инженерни решения в продуктите на производителите. Съдейки по отзивите на клиентите, такива трансформиращи се колички наистина си струват парите. Те са оборудвани с интересни и най-важното - полезни функции, а в допълнение имат креативен дизайн. По-долу са колички от реномирани производители. Те определено трябва да бъдат разгледани от родителите, които са готови да закупят най-добрия първи транспорт за своето дете.

1. PHIL & TEDS Voyager

PHIL & TEDS трансформатор Voyager

Творческата двуцветна кабриолет за новородено количка е подходяща за момчета и момичета. Дизайнът му е универсален, независимо от избрания цвят, така че родителите винаги могат да изберат дизайн само за собствения си вкус.

Количката е предназначена за бебета от 0 до 5 години. Тежи около 14 кг. Автомобилна седалка е инсталирана на шасито за няколко секунди. Височината на дръжката е регулируема за различни височини на родителите. За цената количката изненадва много - 40-50 хиляди рубли.

Ползи:

 • разнообразие от цветове;
 • приемливо тегло на конструкцията;
 • по-добро качество на изграждане;
 • сгъната стабилност;
 • устойчива качулка от плат;
 • колела с различен диаметър.

Различните размери на предните и задните колела увеличават маневреността на количката.

недостатък тук едно - задните колела не се въртят на 360 градуса.

2. Чико напълно

трансформатор Chicco Напълно

Модерната трансформираща количка е представена от известна марка детски стоки. Chicco предлага широка гама от продукти за бебета и техните родители, така че винаги има какво да избирате, в допълнение, всички продукти са с високо качество и издръжливи.

Количка с 4 колела с различен диаметър тежи около 14 кг и може да побере до 15 кг. Той има качулка от плат, пружинна възглавница и ръкохватка с регулиране на височината. Този модел е предназначен за бебета от 0 до 3 години.

Стоките се продават средно 23 хиляди рубли.

Предимства:

 • възможност за инсталиране на столче за кола;
 • блокиране на колелата;
 • подвижна броня;
 • висококачествени предпазни колани;
 • добро оборудване.

недостатък не се счита за дръжка на рокер.

3. CBX от Cybex Leotie Flex

трансформатор CBX от Cybex Leotie Flex

Първото транспортно средство за деца изумява както възрастните, така и децата със своя външен вид. Той привлича вниманието на другите с идеалното си подреждане на всички структурни елементи и плат, който лесно може да се почисти от замърсявания.

Трансформиращата количка е снабдена с амортизиращи пружини, качулка от плат и кошница за пазаруване. Дръжката тук не е сгъваема дръжка, но нейната височина може лесно да се регулира спрямо височината на родителя.

Ще бъде възможно да се закупи такъв транспорт за около 25 хиляди рубли.

Професионалисти:

 • леко тегло;
 • сгъваема рамка;
 • сменяеми колела и броня;
 • компактност;
 • бърза промяна в позицията на гърба.

минус такъв модел е слаба пропускливост при снежно време.

4. Bebe confort Zelia

трансформатор Bebe confort Zelia

Закръгляването на класацията е трансформираща се количка със столче за кола, която има безупречен вид. Този модел изглежда компактен, но неговата просторност учудва много купувачи.

Количка с тегло около 10 кг може да издържи 1,5 пъти повече товар. Колелата са гумени. Структурата се формира поради механизма "книга". Освен това моделът включва: качулка от плат, кошница за пазаруване, мрежа против комари и дъждобран.

Можете да закупите Bebe confort Zelia на цена от 30 хиляди рубли.

Ползи:

 • сгъната стабилност;
 • издръжливи колела;
 • регулиране на наклона на облегалката;
 • ниско тегло на конструкцията.

Като липса родителите отбелязват малък брой цветове в продажба.

Коя количка за трансформатори е по-добре да се купи?

Най-добрите детски колички за трансформатори в нашата класация са достойни за внимание поради висококачествените производствени материали и удобното движение както за бебето, така и за родителите. Малко вероятно е да се намери идеален модел, но е напълно възможно да отговарят на основните параметри. Когато купувате, най-добре е да се съсредоточите върху транспортната надеждност и естетическия външен вид. И така, родителите се доверяват най-вече на Алис Амелия, Теди Даяна PKL и Chicco Fully, а най-красивите според тях са Belecoo 2in1, Indigo Sancho и PHIL & TEDS Voyager.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони