Рейтинг на най-добрите пелени за многократна употреба

Днес, благодарение на иновативните решения, ръцете на майките стават по-свободни за различни задачи, в допълнение към грижата за детето си. Пелените играят специална роля за родителите, защото малките деца често трябва да ги сменят, което отнема много време и пари. Напоследък пелените за многократна употреба станаха модерни. Те със сигурност имат своите предимства и недостатъци, но използването на такива продукти е доста удобно. Нашата редакция предлага на читателите оценка на най-добрите пелени за многократна употреба, предназначени за тренировки по плуване и саксии. За всеки модел тук са описани предимствата и недостатъците, както и основните характеристики, на които родителите ще трябва да разчитат при избора си.

Най-добрите пелени за новородено за многократна употреба, пелени за тренировки за бебешки гърди, памперси за многократно ползване на бебета.

Представяме ви селекция от най-добрите гащички за памперси за многократна употреба за новородени и бебета, малко по-големи. Днес ще разгледаме най-удобните и практични модели за всеки повод, независимо дали става въпрос за пътуване до басейна с дете или момент за тренировка с гърне.

Най-добрите пелени за многократна употреба

Много родители искат да ходят да плуват с бебето, освен това това може да стане след 2 месеца от живота на детето. Специалните памперси за това винаги получават положителни отзиви по свой адрес, тъй като те вършат отлично работата си и не причиняват неудобства нито на детето, нито на родителите. Водоустойчивите бански костюми имат стегнати еластични ленти около краката, за да се предотврати изтичане и проникване на пясък и други външни дразнители. И е доста удобно да използвате пелена за многократна употреба за плуване в басейна, тъй като те са изработени от приятен материал.

Продуктът трябва да съответства на теглото на детето, тъй като ако надвишава нормата, посочена в инструкциите, ако има вероятност от течове.

1. Kanga Care Aplix Cover Новородено (1,8-5,5 кг) 1 бр.

Kanga Care Aplix Cover Пелени за новородени (1,8-5,5 кг) 1 бр.

Пелената за многократна употреба за новородени и бебета на възраст 2-4 месеца, поради интересните си цветове, е подходяща както за момчета, така и за момичета. Тук няма излишни детайли, с изключение на закопчаването на велкро.

Родителите искат да изберат памперс за многократна употреба за новородено поради неговата функционалност. Това означава, че този модел е подходящ както за къпане, така и за трениране на гърненца, въпреки че във втория случай продуктът се използва рядко, тъй като е твърде рано бебетата с тегло 5,5 кг да отидат в гърнето.

Професионалисти:

 • висококачествен велкро;
 • много цветове;
 • седнете удобно;
 • идеален за новородени.

Повечето продукти за многократна употреба не са предназначени за употреба в първите дни от живота на бебето, но този модел е изключение и е предназначен само за новородени.

минус има само един - твърде плътен материал за производство.

2. Слава Да! памперси Classic + (3-18 кг) 1 бр.

GlorYes! памперси Classic + (3-18 кг) 1 бр.

Пелената за по-големи бебета се произвежда от производител, който е специализиран изключително за бебешки продукти. Този модел влиза в продажба с различни щампи - пътна карта, пъзели, дънки и т.н.

Продуктът е предназначен за момичета и момчета. Позволено е да го използвате не само докато плувате, но и по време на нощен сън. Има две вътрешни облицовки, което увеличава надеждността.

Най-добрата евтина бебешка пелена за многократна употреба ще ви струва 10–11 $

Ползи:

 • лекота на използване;
 • мек материал;
 • екологичност.

недостатък се обмисля голям обем на памперса, поради което е необходимо да се увеличи размерът на дрехите.

3. Kanga Care Snap Cover Новородено (2.7-16 кг) 1 бр.

Kanga Care Snap Cover Пелени за новородени (2,7-16 кг) 1 бр.

Версията за момчета и момичета се закопчава с 4 бутона. Цветовете са ярки и атрактивни за всички деца.
Продуктът е изработен от екологичен материал, така че бебешката кожа диша добре в него. Еластичните ленти тук са умерено гъсти, но не стискат краката и корема.

Можете да си купите плувен памперс за 11–13 $

Характеристика:

 • лекота на измиване;
 • приятни за цветовете на очите;
 • удобни крепежни елементи.

4. Слава Да! Optima NEW (3-18 кг) 1 бр.

GlorYes! Пелени Optima NEW (3-18 кг) 1 бр.

Плувката за басейни за многократна употреба е със стандартна форма. Всички шевове тук са само външни, но вътре всичко е гладко и меко.
Моделът се закопчава с няколко бутона. Той е предназначен както за момичета, така и за момчета. И освен да плувате в такава пелена, можете да спите.

Цената на продукта достига 8–10 $

Професионалисти:

 • комфорт при носене;
 • способността да го приспособите към размера на детето;
 • подходящ за бебета от раждането;
 • дълъг експлоатационен живот от 3 до 18 кг.

Против не е намерен.

5. Бански панталони Bambino Mio L (9-12 кг) 1 бр.

Bambino Mio плувни гащета L (9-12 кг) 1 бр.

Стилните гащички за памперси са креативно проектирани, така че да могат да се носят дори на открит плаж. Освен това всички налични цветове са неутрални и подходящи както за момчета, така и за момичета.

Пелената не предизвиква раздразнение, тъй като нейните елементи не преследват кожата на бебето. Еластичните ленти около краката имат оптимална плътност. Но ластикът за талията се регулира с помощта на класически въжета, които не пречат на бебето, но добавят стил на бикините.

Моделът се продава средно за 21 $

Ползи:

 • естествен материал;
 • няма вътрешни шевове;
 • еластичните ленти не оказват голям натиск върху краката.

недостатък отвън се появява само лошо пришит етикет.

Най-добрите пелени за многократна употреба за тренировки с гърненца

Съдейки по отзивите от опитни родители, специалните бикини за тренировка с гърненца са наистина незаменими. Тези памперси са предназначени за бебета над 1 година, които трябва само да овладеят саксията. Единствената разлика между такива бикини от обикновените е наличието на уплътнен вътрешен слой, който абсорбира поне малко влага.

Пелените за тренировка с гърненца трябва да са подходящи за него по размер и да са удобни, така че бебето да може да ги свали, ако е необходимо, и да ги постави обратно, без да се изисква помощта на родителите.

1. Шестпластови тренировъчни бикини Joyo Roy Hello размер 95 (13-14 кг) 2 бр.

Joyo Roy шестслойни тренировъчни бикини Hello размер 95 (13-14 кг) 2 бр.

Евтината пелена за тренировка за многократна употреба е креативно проектирана. Задната повърхност на продукта е райета, докато предната има атрактивно изображение.

Моделът може да се използва за деца от всякакъв пол. Тук не са предвидени бутони или велкро - всичко е фиксирано с еластични ленти около краката и талията.

Средна цена на продукта - 8 $

Предимства:

 • отлична абсорбция;
 • приемлива плътност на материала;
 • приятен дизайн.

недостатък ето едно - дълго изсъхване след измиване.

2. Слава Да! НОВО (3-18 кг) 1 бр.

GlorYes! бамбукови памперси за обучение на гърне НОВО (3-18 кг) 1 бр.

Отлична саксия за тренировки за многократна употреба, предлагана в различни цветове. Така че в продажба можете да намерите както обикновени опции, така и с щампи.

Моделът се състои от 60% бамбукови влакна и 40% полиестер.Що се отнася до наушниците, в комплекта има две от тях и са направени от чист полиестер.

Продуктът се продава за около 8–10 $

Професионалисти:

 • универсалност при употреба;
 • удобни копчета-закопчалки;
 • екологичност;
 • бързо измиване.

минус има само едно - твърде голям етикет отвън понякога пречи на бебето.

3. Джойо Рой п. 90 (12-14 кг) 2 бр.

Joyo Roy гащички двойни петслойни s. 90 (12-14 кг) 2 бр.

Гащичките са проектирани в различни стилове. Те са подходящи за момчета и момичета и няма да е трудно да разграничите дизайна.
Този модел има 5 слоя: вътрешен памук, абсорбиращ материал, водоустойчив филм, памучна покривка за фланелка и външен оцветен слой. В този случай основният материал за производство е 100% памук.

Ценовият етикет на продукта радва - 7 $

Характеристика:

 • мекота отвътре и отвън;
 • абсолютно екологично чисти;
 • непроницаемост;
 • удобен за носене.

4. ImseVimse тренировъчни панталони (9-12 кг) 1 бр.

Гащички ImseVimse тренировъчни панталони (9-12 кг) 1 бр.

Крайното място в класацията се заема с достойнство от добра пелена за многократна употреба за тренировка с гърне с интересен принт. По форма прилича на обикновени бикини, но за разлика от тях, той е оборудван с по-здрави ластици както около краката, така и в кръста.
Пелената е изработена от 100% органичен памук. Що се отнася до водоустойчивия слой, той е с много високо качество - 100% полиестер с PU покритие.

Можете да си купите гърненце за пелена за обучение 25 $

Предимства:

 • креативен външен вид;
 • материал, приятен на допир;
 • гумените ленти не търкат и не стискат краката.

недостатък тук има общ брак в продажба.

Кои пелени за многократна употреба е по-добре да се купуват

Оценката от нашата редакция включва наистина най-добрите пелени за многократна употреба, които са известни със своето качество и надеждност. Избирайки подходящ модел сред тях, трябва да разчитате на два критерия - цена и размер. По този начин, най-изгодната цена на стоките от марките GlorYes! и Джойо Рой. Що се отнася до размера, той трябва да бъде избран, като се вземе предвид теглото на бебето, което е посочено директно в името на модела.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони