Рейтинг на най-добрите детски хокейни пръчки

Хокейната пръчка е един от най-важните елементи в оборудването на всеки хокеист. И въпреки че звездите на НХЛ си позволяват често да сменят скъпи модели, начинаещите спортисти и особено малките деца не получават такава възможност. Решили да карат шайбата по леда, децата често молят родителите си за най-важния подарък - първата пръчка. Именно тя отваря пътя към нови постижения и нови хобита и затова изборът на такъв продукт трябва да се подхожда с цялата сериозност. Нашите експерти са съставили рейтинг на най-добрите детски хокейни пръчки, които не излизат от мода дълго време и вършат отлична работа със задачите.

Най-добрите детски хокейни пръчки

Огромното разнообразие от спортно оборудване притежава купувачите, защото децата обичат всички опции заради шикозния си дизайн, а родителите мислят само за удобството и надеждността на устройството. Изборът на хокейна пръчка за дете от нашата класация е много по-лесен от обикалянето по всички магазини и сърфирането в Интернет. По-долу са представени 8 клуба, които изглеждат стилно, удобно се използват в тренировъчния процес и със сигурност няма да се провалят в най-решаващия момент в играта.

1.Тиза Детройт 115см

Tisa Detroit Hockey Stick 115 cm

Оценката на детските хокейни пръчки се отваря с модел от марка спортна екипировка, известна в цял свят. Оборудването на този производител е използвано от хокеисти дори в съветско време, освен това качеството на продуктите през 21 век се е подобрило значително и следователно няма съмнение в неговата пригодност.

Моделът е изработен изцяло от дърво. Със своята ергономична форма и неутрален дизайн, той е подходящ за начинаещи и може да се използва във всеки отбор.

Евтина детска хокейна пръчка ще струва 9 $ средно аритметично.

Професионалисти:

 • благоприятна цена;
 • интересен дизайн;
 • популярност в цял свят.

минус счита се само за невъзможността да се извършват силни удари с този модел.

Материалът на производство не е най-издръжливият тук и затова продуктът може лесно да се повреди.

2. Tisa Pioneer хокейна пръчка за деца 115 см

Tisa Pioneer Hockey Stick 115 cm

Краткият модел получава обратна връзка от деца и родители по негов адрес поради интересния си дизайн и стандартна форма. В дизайна има само два цвята, но те се комбинират красиво, откроявайки се върху леда заедно с хокеиста.

Една от най-добрите детски хокейни пръчки в тази класация е направена изцяло от дърво. Препоръчва се закупуването му за спортисти с височина около 120 см.

Продуктът струва приблизително 7 $

Ползи:

 • лекота на управление;
 • добър контрол на шайбите;
 • възможността за използване за трудни игри;
 • най-ниската цена в рейтинга.

недостатък тежестта на стоките се откроява.

3. Tisa Master 147 cm

Tisa Master Hockey Stick 147 cm

Детска хокейна пръчка за начинаещо дете изглежда красива и прави притежателя си представим. Поради формата и покритието, което не позволява изтриването на боята, моделът е разрешен да се използва както при тренировки, така и при демонстрационни игри.
Моделът от масивно дърво е идеален за начинаещи. Той е достъпен за всеки клиент, тъй като се продава във всички специализирани магазини и на достъпна цена.

Можете да си купите детска хокейна пръчка за 9 $ средно аритметично.

Предимства:

 • идеален за начинаещи;
 • цялостна конструкция;
 • траен материал на производство;
 • комфорт в ръка.

4. Тиса Детройт 130см

Tisa Detroit Hockey Stick 130 cm

Удобна хокейна пръчка за момче е проектирана в два цвята - червен и бял. Тяхната комбинация изглежда страхотно на лед и прави снаряда видим от разстояние.

Детският модел се състои от дървена дръжка и кука, направена от същия материал. Завойът тук е стандартен. Продуктът е отличен за начинаещи също поради ниското си тегло.

Професионалисти:

 • подходящ за обучение;
 • леко тегло;
 • удобна дръжка;
 • интересен дизайн.

Единственият минус родителите го намират за надценено за толкова опростен дизайн.

5. Тиса Сокол 130см

Tisa Sokol Hockey Stick 130 cm

Съдейки по отзивите на много родители, тази конкретна пръчка за хокей е най-добрият вариант за техните деца. Причините за това са преди всичко: комфорт при употреба, красив външен вид, ергономична форма и покритие, което поддържа детайла непроменен.

Спортното оборудване за млади хокеисти принадлежи към категорията на солидните. Изработен е изцяло от дърво. По отношение на здравината, материалът на производство е доста добър, което позволява на собственика да играе мощна игра. Удобно и приятно е да научите хокей с такова устройство, тъй като ниското му тегло и приемливите размери не принуждават ръцете ви да се напрягат.

Висококачествената детска хокейна пръчка за начинаещи ще струва на родителите 7–8 $

Ползи:

 • здрава конструкция;
 • неподвижна кука;
 • интересни цветове;
 • хубава цена.

6. Детска хокейна пръчка Fischer W250 132 см, P92 (50)

Хокейна пръчка Fischer W250 132 см, P92 (50)

Детската хокейна пръчка от известния австрийски производител на спортна екипировка има креативен външен вид, който е типичен за продуктите на марката. Този модел е надежден, издръжлив и удобен както за начинаещи, така и за опитни играчи.

Дългата конструкция с дървена дръжка има композитна кука. Типът на завоя е оптимален тук - P92. Черупката тежи около 300 g.

Предимства:

 • оптимална твърдост за начинаещи;
 • удобно тегло;
 • съответствие на цена и качество;
 • дървена шия.

недостатък крехкостта на дръжката стърчи.

7. Fischer CT150 114 см, P92 (30)

Хокейна пръчка Fischer CT150 114 см, P92 (30)

Добрата хокейна пръчка за деца е подобна на професионалната, въпреки че е предназначена за начинаещи. Има стандартна форма и креативен модел.

Моделът с твърдост 30 е изцяло изработен от композит. Тежи около 700 грама и е дълъг 114 см.

Професионалисти:

 • стандартен завой;
 • бързо пристрастяване;
 • възможността за трудна игра.

минус може да се нарече голяма тежест на модела.

Поради теглото се препоръчва за деца над 7 години.

8. Fischer W250 114 см, P92 (40)

Хокейна пръчка Fischer W250 114 см, P92 (40)

Детската хокейна пръчка за момче е изцяло боядисана в различни цветове - тъмно синьо и бяло. Простата форма на конструкцията и интересният дизайн ще позволят на младия спортист да изпъкне на леда.

Моделът се състои от дървена дръжка и композитна кука. Тежи около 300 г. Оптималната възраст на спортист за такъв модел е 7-8 години.

Снарядът може да бъде закупен средно за 7–8 $

Ползи:

 • оптимална дължина за тийнейджъри;
 • лекота на пристрастяване;
 • отличен контрол на шайбите.

Каква детска хокейна пръчка да купите

В прегледа на най-добрите детски хокейни пръчки всички продукти са с високо качество и надеждни. И въпреки че може да бъде трудно да изберете от широка гама от продукти, не трябва да се разстройвате, защото има няколко критерия, на които се препоръчва да се обърне внимание на първо място - цена и дължина. И така, най-евтините модели в нашата класация са Tisa Pioneer, Fischer W250, Tisa Detroit и Tisa Sokol. Дължината трябва да е съобразена с височината на детето - клубът трябва да е с около 10 см по-нисък от играча.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони