12 най-добри ховърбордове за деца

В 21 век бързото развитие на новите технологии вече не е ново и затова светът очаква с нетърпение технологичните иновации, които отварят бъдещето. Едно от печелившите изобретения на специалисти се оказа жироскоп - двуколесно електрическо превозно средство, което избухна в живота на хората в началото на 2010 г. Днес възрастните и децата използват тези джаджи, за да се движат по улиците и да им се наслаждават. Децата в начална училищна възраст и подрастващите са особено нетърпеливи да получат подарък под формата на жироскоп. Те харесват такъв транспорт поради възможността бързо да стигнат до желаната точка, да изпълняват трикове и просто да се забавляват. Нашата оценка на най-добрите скутери за жироскопи за деца и юноши ще ви помогне да изберете правилния модел. Водещите джаджи са представени в статията с всичките им предимства и недостатъци.

Препоръки за избор на детски гироскутер

Просто е невъзможно да се каже точно кой е най-добрият жироскоп за скутер за дете, защото има много модели в продажба със собствени уникални способности, а предпочитанията на малките ездачи са различни. Но експертите изтъкнаха няколко важни точки, на които трябва да обърнете внимание, когато купувате детско електрическо превозно средство:

 1. Диаметър на колелото... Деца под 10 години ще се нуждаят от 4,5 и 6,5-инчови джанти, защото те не ускоряват много, което означава, че няма да е трудно да се научат как да ги карат и вероятността от "инцидент" ще намалее. По-големите деца вече могат да бъдат представени с жироскури с колела 8 или 10 инча - те се движат по-бързо и преодоляват препятствия под формата на малки камъни и неравности.
 2. натоварване... Минималното допустимо телесно тегло на дете е 18-20 кг. Разбира се, има някои модели за деца на 3-4 години, но те са много трудни за намиране. По принцип този вид транспорт е предназначен за деца от 5 години. Ако мотоциклетистът тежи по-малко, електромобилът просто няма да се вози, а ще изхвърли малкия шофьор. Максималното натоварване се счита за 130 кг. Ето защо, ако млад ездач тежи твърде малко, е по-добре родителите веднага да откажат да купят ховърборд.
 3. мощност... За деца от начална училищна мощност е достатъчна мощност от 500 W (2x250). Що се отнася до подрастващите, 700 W (2x350) се счита за оптимален показател за тях.
 4. батерия... Висококачествените ховърбордове са оборудвани с батерии от известни производители - Samsung или LG. В по-евтините модели има батерии от други производители, обикновено китайски. Най-добре е, разбира се, да закупите устройство с батерия на добре известна компания, тъй като името на марката говори за качеството и дълготрайността на продукта му.
 5. Материал на тялото... Днес гирокартоните са изработени от полистиролов материал (PS) и полистирол (HIPS). Първият се използва в евтини модели и е крехък и крехък. Вторият се счита за удароустойчив и устойчив на износване.
 6. добавки... Те са: дисплей, подсветка на кутията и клавишите, Bluetooth връзка. Поради подобни „лосиони“ цената на устройството се увеличава, но получателят му очевидно ще бъде по-доволен от подаръка.
 7. документация... При закупуване на детски ховърборд е задължително да изискате от продавача всички необходими документи, удостоверяващи качеството на продукта и възможността за гаранционно обслужване.Те включват: сертификат, патент, лиценз, гаранционна карта.

Продължителността на пътуването не е отделен критерий и не зависи от останалите. Всеки жироскоп може да измине около 10-20 км с едно зареждане, което е напълно достатъчно за малки деца и юноши.

Най-добрите ховърбордове за дете

След триколката и скутера, жироскопът за деца е голямо откритие и интересно малко нещо, което определено трябва да опитате. И въпреки че те все още са далеч от „възрастните“ модели на електрически превозни средства, някои производители пуснаха в продажба специални джаджи за деца под 10 години. Те ви помагат да се научите да поддържате равновесие и да се придвижите до магазина или на разходка по стръмен гироборд. Освен това детските устройства са декорирани в различни цветове, а някои имат изображения на своите любими анимационни герои, които ще привлекат вниманието на всяко дете.

1. Fixboard HOVERBOT

HOVERBOT Fixbord

Ховърборд с логото на известната карикатура със сигурност ще се хареса на децата, които са чували думата „хиляда!“ Поне веднъж. Тук този символ е разположен върху колелата и самата повърхност на устройството, където трябва да поставите краката си, което улеснява ездача.

Има няколко цветови вариации на приспособлението и всички те са универсални, стилни и ярки.

Също така си струва да изберете този ховърборд за дете под 7 години за неговите характеристики. Тежи 5,70 кг, капацитетът на батерията е 2,2 Ah, а максималният капацитет на натоварване е 60 кг. Устройството се зарежда само за 60 минути.

Професионалисти:

 • оригинален дизайн;
 • защита на водата;
 • самобалансиращо;
 • включен шлем;
 • Bluetooth.

Ховърбордовете с високоговорители за музика и Bluetooth позволяват на потребителите си да пускат музика от телефона или таблета си.

2. HOVERBOT K-1

HOVERBOT K-1

Стилна джаджа с пластмасов калъф и интересни дизайни на колела и панели. Той е направен в нежни цветове и има стандартна удобна форма, без допълнителни подробности, които биха могли да попречат на ездача да се научи да кара.
Ховърбордът е в състояние да развива мощност до 10 км / ч. Максимално допустимото натоварване върху него е 45 кг. В този случай диаметърът на колелата е 112 мм тук.

Ще бъде възможно да закупите жироскоп за дете 7-8 години за около 77–84 $

Ползи:

 • леко тегло;
 • лекота на управление;
 • наличие на Bluetooth;
 • пълно зареждане в рамките на 1 час;
 • здрав материал на тялото.

недостатък има периодично нарушение на калибрирането.

За най-добри показатели на гироскопа се препоръчва калибрирането му преди всяка употреба.

3. SkyBoard Smeshariki 6.5

SkyBoard Smeshariki 6.5

Приспособлението е идеално за момичета, тъй като е направено в розово. Принтът прилича на любим анимационен филм за сферични герои, а логото му се намира точно на разположенията на краката.

Ховърбордът е добър не само поради лекотата му на използване, което е разбираемо от отзивите на клиентите, но и поради други характеристики. Най-важните от тях са: скорост - 16 км / ч, мощност на двигателя - 700 W, товар - до 120 кг, диаметър на колелото - 165 мм.

Предимства:

 • стилен външен вид;
 • мощен двигател;
 • включен случай;
 • защита на водата;
 • бързо зареждане.

4. HOVERBOT K-2

HOVERBOT K-2

Моделът на детски ховърборд за момчета и момичета с изпъкнали пеперуди по тялото е изработен от устойчива пластмаса и има класическа форма. Той осигурява надеждна защита на колелата от сблъсъци с околните предмети.

Ховърбордът тежи 6 кг и може да издържи до 60 кг тегло на ездача. Други характеристики: диаметър на колелото - 112 мм, скорост - до 5 км / ч, мощност - 500 W.

Можете да закупите модела за 119 $

Професионалисти:

 • нехлъзгащо се тяло;
 • добра батерия;
 • LED подсветка;
 • голяма мощ.

За някои потребители минус действа само ниска скорост.

5. Колело за интелигентен баланс KIDS 4.5

Smart Balance Wheel KIDS 4.5

Жиробордът има удобен дизайн - зоните за настройка на краката са подчертани с изображения, а между тях има изискана част, на която ездачът случайно няма да се качи по време на каране.

Притурката се зарежда за един час и изминава 15 км с това зареждане. Максималното натоварване върху него е 90 кг, така че жироскопът е доста подходящ за дете на 8-9 години.

Ценовият етикет на ховърборда е подходящ - 161 $

Ползи:

 • атрактивен дизайн;
 • лекота на управление;
 • оптимален диаметър на колелото

Недостатъци не е намерен.

Най-добрите ховърбордове за тийнейджъри

Електрическият транспорт от ново поколение, както всички иновации, представлява интерес за подрастващите деца. Те искат да изпитат всичко и да научат повече. Специално за такива активни деца, нашите експерти са създали рейтинг на жироскурите, на които можете не само да карате, но и да изпълнявате трикове. В допълнение, дори възрастни са позволени да се возят на такъв транспорт, тъй като той може да издържи значителни товари.

1. Колело Smart Balance 6.5

Smart Balance Wheel 6.5

Популярният модел, за който всеки ден се появяват нови положителни отзиви, е направен в различни цветове. По тялото има младежки рисунки.

Удобен ховърборд за тийнейджър има вградени Bluetooth високоговорители. Тежи 11 кг, но може да поддържа около 80 кг човешко тегло. Устройството се зарежда за 4 часа и може да измине до 10 км от едно зареждане.

Транспортна цена - 76 $

Предимства:

 • мощен двигател;
 • просто управление;
 • интелигентно приложение „интелигентно балансирано колело“;
 • изгодна цена.

недостатък можем да кажем, че пластмасата на устройството е предразположена към драскотини.

2. Интелигентно балансирано колело SUV 10

Smart Balance Wheel SUV 10

Такъв жироскоп е перфектен за 10-годишно дете. Той разполага с големи размери колела и бутони за управление, разположени точно в центъра. Що се отнася до оцветяването, тук също е доста модерно.

Устройството може да покрие 25 км с едно зареждане. Диаметърът на колелата тук е 254 мм, максималното тегло на ездача е 140 кг.

Моделът се продава за около 87 $

Професионалисти:

 • маневреност;
 • удобен контрол;
 • на качеството;
 • скорост.

минус беше намерено едно - голямо тегло на конструкцията.

3.cactus CS-GYROCYC TR2

кактус CS-ГИРОЦИЛ TR2

Един от най-добрите скутери за жироскопи за тийнейджър се откроява с удобството и лаконичния си вид. Тялото му е направено в три цвята - сиво, черно и синьо. Поради това притурката изглежда наистина модерна и дори иновативна.

Моделът тежи около 9 кг. Допустимото натоварване върху него е 100 кг. И се зарежда само за няколко часа и изминава 1 зареждане до 20 км.

Цената на такъв жироскоп е средно 6-7 хиляди рубли.

Ползи:

 • компактност;
 • LED подсветка;
 • интересен дизайн;
 • изгодна цена.

недостатък е ниска скорост.

4. Smart Balance Pro 6.5

Smart Balance Pro 6.5

Жироскопът е подходящ за дете на 9-10 години, тъй като има подходящ външен вид и дизайн. Тук няма рисунки, но устройството изглежда доста привлекателно поради комбинацията от само два цвята в дизайна, единият от които задължително е черен.

Устройството има Bluetooth високоговорители. Зареждането отнема около час, а моделът е в състояние да измине 15 км.

Можете да си купите приспособление за 81 $

Предимства:

 • надеждност;
 • подходящ както за деца, така и за възрастни;
 • просторна батерия;
 • LED подсветка;
 • Bluetooth.

недостатък според прегледите беше възможно да се идентифицира само едно - нисък просвет.

5. Smart Balance SUV Premium 10.5

Smart Balance SUV Premium 10.5

Жиро дъската с класически дизайн и издръжливи колела е предназначена за опитни ездачи поради своя дизайн. Що се отнася до цветовете, в асортимента има различни щампи, включително "огън" и "пространство".

Изборът на ховърборд за тийнейджър е за вградени високоговорители и големи колела. Този модел тежи около 13 кг, издържа до 120 кг товар и изминава цели 25 км с едно зареждане.

Можете да закупите това устройство за 87 $ средно аритметично.

Професионалисти:

 • просторна батерия;
 • самобалансиращо;
 • красив асортимент от щампи;
 • способността за преодоляване на почти всякакви нередности.

Ховърбордът е в състояние да се движи по трева и малки камъни.

6. HOVERBOT A-3 LIGHT

HOVERBOT A-3 LIGHT

В класацията на най-добрите детски ховърбордове за момичета и момчета има и джаджа с пластмасов калъф и надеждно защитени колела. Продава се в различни цветови вариации - с щампи или плътни цветове.

Основните характеристики на устройството са следните: 9.50 кг тегло, скорост 10 км / ч, батерия 4.4 Ah, 2 часа зареждане. Има и вградени високоговорители. Всичко, от което се нуждаете за комфортна разходка.

Средната цена на такъв жироскоп е 91 $

Ползи:

 • съответствие на цена и качество;
 • възпроизвеждане на музика;
 • включен случай;
 • модерен дизайн.

недостатък купувачите смятат понякога намерени дефектни модели в продажба.

Всички функции на гироборда трябва да се проверяват при закупуване, за да се гарантира наличието или липсата на дефекти.

7.Smart Balance PRO PREMIUM 10.5 V1 (+ AUTOBALANCE, + MOBILE APP)

Smart Balance PRO PREMIUM 10.5 V1 (+ AUTOBALANCE, + MOBILE APP)

Добър самобалансиращ се скутер за тийнейджър има големи гумени колела, които са подходящи за каране по неравни повърхности. Отпечатъците на модела също са много привлекателни - всички те са ярки и стилни.

Устройството може да носи максимално 120 кг тегло на ездача. Диаметърът на колелата му е 266 мм. Освен това производителят е предоставил мобилно приложение за ховърборда, където можете да конфигурирате неговите параметри.

Ценовият етикет на устройството е изненадващ - 6 хиляди рубли.

Предимства:

 • вградени високоговорители;
 • висококачествено боядисване;
 • добро управление;
 • способността за промяна на чувствителността.

недостатък има голямо тегло около 14 кг.

Рейтингът на жироскопите за деца и юноши набира актуалност по-близо до летния сезон, защото на почивка децата се интересуват да прекарват време на улицата с приятели. И за да може останалите да станат наистина добри и запомнящи се, транспортът с две колела трябва да бъде избран правилно за вашето дете. За да направите това, достатъчно е да се съсредоточите върху критериите, представени в статията, и не забравяйте за предпочитанията на малкия ездач, за да определи правилно дизайна на приспособлението.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони