ТОП 11 най-добри производители на видеорегистратори

Малко шофьори днес рискуват да шофират по пътя без DVR. Такива устройства обикновено не са много скъпи и заемат малко място. Но в случай на непредвидени ситуации, тяхното значение трудно може да бъде надценено. Но откъде купувачите започват да избират правилното устройство за своята кола? Както при другите устройства, първият критерий за подбор е марката. Добрата компания има всички модели, които са добри по един или друг начин и оправдават цената им. За лошите е обратното и достойните регистратори са по-скоро изключение от правилото. Ето защо, за да помогнем на нашите читатели, решихме да съставим рейтинг на най-добрите производители на DVR устройства, като същевременно подбрахме само най-доверените и висококачествени компании.

Най-добрите DVR компании според отзивите на клиентите

Много купувачи, които за първи път са представени на пазара на автомобилни рекордери, са изненадани от разнообразието от продукти, представени тук. Има повече от дузина производители на такива устройства, да не говорим за самите устройства. И така, какво трябва да направи един новодошъл, за когото основната разлика между марките CARCAM, AdvoCam и SHO-ME се крие в тяхното име? Първата стъпка е да изучите информацията за марките, които ви интересуват. След това ще можете да вземете информирано решение и да преминете към разглеждане на конкретни модели автомобилни регистратори.

1. Фуджида

dvr Fujida

Корейската популярна марка Fujida се занимава с производството на висококачествена и модерна електроника за автомобили. Компанията произвежда редица най-полезни продукти за модерен шофьор:

  1. DVR-и
  2. Радарни детектори
  3. Комбо устройства

На всички етапи на разработване и производство на всеки нов модел автомобилна електроника Fujida се вземат предвид много фактори, които влияят пряко върху работата. Тези фактори включват климатичните условия, дизайна на автомобила, законовите разпоредби и най-важното - предпочитанията на самите автомобилисти. Основната характеристика на производството на електроника за автомобили на марката Fujida е постоянното усъвършенстване на нейните технологии - от писането на уникален софтуер до разработването на дизайна на устройства и опаковки.

2. CARCAM

Фирма CARCAM

Бих искал да продължа ТОП с друга най-добра компания за DVR според отзивите на собствениците на автомобили. Именно тя беше първата в света, която пусна автомобилна електроника с 1080p качество на записа. След като се превърна в пробив по своето време, модел Q2 остава популярен и до днес, въпреки че в асортимента на марката се появиха десетки други, по-модерни решения.

Марката CARCAM е добре позната не само в Русия, но и в страните от ОНД и дори в Европа. На вътрешния пазар добре познатата марка видеорекордери заема водеща позиция и може да се похвали с най-впечатляващата дилърска мрежа в своята категория.

По време на своята дейност производителят е получил безброй награди и грамоти, а дейността му се е разширила до много други пазарни сегменти. Все пак една от основните области на работа на компанията KARKAM все още остава създаването на устройства за автомобилистите. Класически записващи устройства, компактни решения, модели с HD и Full HD запис, комбинирани видеорегистратори, джаджи с GPS / GLONASS и навигатор са само част от това, което предлага местната марка.

3. SHO-ME

SHO-ME

LG и Samsung отдавна са доказали, че южнокорейските производители могат да създават първокласни продукти. На пазара на DVR друга корейска компания, SHO-ME, също направи страната си известна. Класически решения, dvrs с радар детектор, устройства, комбинирани с подпис - всички тези джаджи могат да бъдат намерени в гамата на марката. SHO-ME предлага компактни устройства като FHD-450, решения за огледало за обратно виждане, като SFHD гамата, както и страхотни COMBO продукти с GPS / GLONASS, мощни процесори и други.

4. Неолин

компания Neoline

Започвайки своята дейност през 2006 г., компанията Neoline се разрасна до една от най-големите марки в света, произвеждаща електроника за автомобилисти. Що се отнася конкретно до регистраторите, компанията за първи път пусна такава преносима техника през 2009 г., което означава, че сега празнува един вид годишнина.

Марката Neoline два пъти е получавала наградата „Продукт на годината“ за своите джаджи. Производителят спечели и REDDOT AWARD за дизайна на един от най-добрите комбинирани видеорегистратори според отзивите на водачите - X-COP 9700.

Ръководството на компанията се стреми не само да увеличи позициите си на пазара, но и изслушва изискванията на купувачите, разработвайки подходящи продукти. Това позволи на DVR-тата за автомобили Neoline да привлекат голямо внимание на изложението в Берлин през IFA през 2017 г., а също и година по-късно на немската AUTOMECHANIKA, но вече във Франкфурт. И можем да кажем с увереност, че това не са най-новите постижения на добре позната марка, защото добре подбраният подход за работа със сигурност ще й гарантира още по-голям успех в бъдеще.

5. TrendVision

от TrendVision

Прегледът на компаниите, произвеждащи регистратори, продължава TrendVision. Какво може да изненада тази марка на фона на по-именити конкуренти? Първо, той самостоятелно разработва своите устройства от нулата. В този процес компанията се фокусира върху желанията на местните купувачи. Дори ако за основа се вземат устройства от Китай, те са напълно обработени за руския пазар.

Първоначално TrendVision беше представител на други марки в Руската федерация. Въпреки това, забелязвайки отсъствието в продажбата на продукти, които биха могли 100% да задоволят нуждите на автомобилистите в страната, компанията промени вектора на дейностите, като започна да предлага на потребителите собствени модели.

Второ, производителят се грижи за висококачествена поддръжка на потребителите. В случай на проблеми с оборудването му, компанията гарантира бърз ремонт и / или подмяна на устройството в съответствие с гаранцията. Но за щастие, повредите на TrendVision са изключително редки, което също е неговото предимство.

6. Мио

Mio

Следваща на ред е тайванската марка, която се появи на пазара през 2002 година. Първоначално компанията произвежда PDA, но през 2011 г. коренно промени посоката на своята дейност, създавайки своя първи видеорекордер. Нещо повече, той веднага се появи на руския пазар, защото тук Mio стартира дейността си само 4 години след основаването си. През 2015 г. производителят отвори мрежа от сервизни центрове в 5 федерални области на Русия. По този начин базираната в Тайван компания не само предлага някои от най-качествените и ценови камери на пазара, но също така гарантира отлично обслужване.

7. AdvoCam

фирма AdvoCam

На какво преди всичко шофьорите обръщат внимание, когато избират DVR на определена марка? Може би, относно опита и профила на производителя. Ако една фирма се опита да покрие много пазарни сегменти едновременно, обикновено това се превръща в провал или значително понижение на качеството във всички категории. Затова пътят на компанията AdvoCam според мнението на нашата редакция е възможно най-компетентен.

Специалистите от тази марка се занимават със системи за видеонаблюдение повече от 20 години. През това време те отлично разбраха особеностите на оптиката и се научиха да разбират при какви условия трябва да се даде предпочитание на един или друг компонент.Затова през 2011 г., когато бе решено да пусне собствени DVR под марката AdvoCam, компанията веднага постигна успех.

Към днешна дата марката е произвела десетки различни модели. Подходящи сред тях са FD Black рекордерите от всички поколения, както и устройства от FD8 линията, които могат да записват видео при 1296p. Между другото, повечето от устройствата в тази категория също имат GPS-модули и известяват за камери за скорост.

8. Artway

фирма Artway

Повечето марки на пазара само мечтаят да постигнат същия успех, който Artway DVR използват сред драйверите. Международната марка започва своята дейност през 1967 г. в Сингапур.

Продуктите на Artway стават широко достъпни в света през втората половина на 2000-те години. Марката се появи на вътрешния пазар през 2015 г., а вече през 2016 г. моделите на производителя станаха едни от най-популярните в Русия.

Гамата от DVR-та на популярния производител е много обширна, така че всеки водач може да намери подходящо устройство в него. Сред класическите модели AV-112 и AV-394 заслужават внимание. Последният се предлага с втора камера за монтаж отзад на автомобила. MD-170 има същото предимство, но също така може да се похвали с невидимост поради формата фактор под формата на огледало за обратно виждане. Две камери, но в едно тяло, както и необичаен дизайн с флип дисплей се предлага от модела AV-530, който е един от най-добрите в гамата на компанията.

9. Дунобил

Dunobil фирма

Разработвайки устройства за автомобилисти, Dunobil се стреми да направи шофирането по-удобно, безопасно и икономично. И тя успява без никакви проблеми! В отзивите на автомобилистите, видеорегистраторите на тази марка винаги се отбелязват като едни от най-модерните и надеждни. В същото време производителят се опитва да покрие широк спектър от нужди, предлагайки на водачите класически записващи устройства, комбинирани устройства и DVR устройства под формата на огледала за обратно виждане.

И макар това да не засяга пряко темата на нашия преглед, не може да се мине покрай друга отлична джаджа за автомобили, произведена от Dunobil, наречена Insomnia. Превежда се от английски като "безсъние", което намеква за целта на устройството. Да, по време на работа устройството следи състоянието на водача и не му позволява да заспи, като по този начин се предпазва от злополука. Ако това се случи по ваша вина, тогава добрите DVR устройства за автомобили Dunobil ще ви помогнат да го докажете и ще получите обезщетение за щети.

10. Улична буря

Street Storm фирма

Ако предпочитате руската технология пред чуждестранната технология, тогава е по-добре да закупите магнетофони от Street Storm. Тази марка е създадена и регистрирана в Руската федерация. Всички продукти на производителя също са разработени тук. Между другото, гамата му е доста обширна, като се започне с такива прости модели като CVR-N2310, който предлага основни функции на достъпна цена, и завършва с CVR-N8820W-G. Последното не е просто добро решение, а е едно от най-добрите в класа. Този DVR е оборудван със сензор на Sony IMX307, способен да осигури най-високо качество на записа, Wi-Fi и GPS модули, както и допълнителна камера, защитена с IP67.

Важно е също така, че всички DVR устройства на Street Storm получават едногодишна гаранция, по време на която, ако бъдат открити проблеми, устройството може да бъде ремонтирано безплатно.

11. Визант

Vizant фирма

Разглеждайки комбинацията от цена и отлично качество на видеорегистратори от Vizant, става ясно защо производителят е в такова високо търсене. Компанията разчита на нуждите на широк кръг клиенти, така че асортиментът на марката включва:

Да, производителят не предлага толкова широка гама от продукти като конкурентите. Купувачите обаче нямат оплаквания относно качеството на устройствата или техните възможности. И цената е по-евтина 42 $ За много водачи решенията за бюджетни редове също ще бъдат важна точка за продажба на продуктите на Vizant.

DVR на коя компания е по-добра

Прегледахме най-добрите производители на DVR устройства. Но коя от първите десет компании заслужава да бъде единствената вярна препоръка за всички потребители? Може би такава компания не съществува. И това не е така, защото описаните по-горе фирми не са достатъчно добри. Не, всички те са страхотни, но някои от техните устройства дори не се конкурират помежду си в класната стая, така че не могат да служат като ясен заместител един на друг.

Така руските марки Street Storm, KARKAM и AdvoCam се чувстват доста уверени на вътрешния пазар. Но не може да се каже, че продажбите на комбинираните модели на корейския SHO-ME или на класическите рекордьори от тайванското Mio страдат от това. Всички те заслужават да разкрасят интериора на вашия автомобил, ако техните възможности и цена съответстват на вашите изисквания.

Един коментар към записа „ТОП 11 най-добри производители на видеорегистратори

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Съветваме ви да прочетете:

14 най-добри здрави смартфона и телефони